Halkla İlişkiler Öğrencileri Kahvaltıda Buluştu

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, düzenledikleri...

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldiler.

Okuldaki dayanışma ve kaynaşmanın artması amacıyla sosyal etkinliklere büyük önem verdiklerini belirten Kula Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Nilgün Kök, “Halkla İlişkiler Tanıtım Bölümü öğrencilerinin mesleki açıdan gelişmesi için birçok etkinlik, seminer düzenliyoruz. Ancak, onların kaynaşması, dayanışma duygusunun gelişmesi için sosyal etkinliklere de ihtiyaç var. Kahvaltı gibi buluşmalar buna imkan sağlıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Güllü Budaktaş da, yapılan etkinliklerin kendileri için son derece yararlı olduğunu belirterek, bu konuda her zaman yanlarında olan öğretim görevlisi Kök'e arkadaşları adına da teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz