"Halkla İlişkiler Ve Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi" Semineri

Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, ilçedeki kamu personellerine "Halkla İlişkiler ve Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi" semineri veren Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi

Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, ilçedeki kamu personellerine "Halkla İlişkiler ve Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi" semineri veren Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ömür Demirer'e teşekkür plaketi verdi.

Sarıfakıoğulları, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile gerçekleştirilen semineri, kamuda kaliteli hizmeti yaygınlaştırmak ve hakim kılmak için düzenlediklerini söyledi.

En iyi hizmetin güler yüzle sunulmasının kurumların kalitesini artıracağını, halkla ilişkileri kuvvetlendireceğini ifade eden Sarıfakıoğulları, "Hizmette kalite ve başarı için bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Sarıfakıoğulları, konuşmasının ardından seminerleri gerçekleştiren Demirer'e teşekkür ederek, katkıları dolayısıyla plaket verdi.

Muhabir: Murat Arslan / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: