Haluk Arslan Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Arslan beraberindeki heyet ile Hayvan Pazarında bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Haluk Arslan, Hayvan Pazarında bulunan vatandaşların sorunlarını dinleyerek kendi çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaştı.

Ziyaretin Ardından bir açıklama yapan Haluk Arslan, Elazığ’ın Milli Görüşe muhtaç olduğunu, adil ve hakkı üstün tutan bir yönetime ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Yerel seçimlere en iyi hazırlanan parti olduklarını belirten Haluk Arslan, proje yarışına girmek yerine halkın ayağına gittiklerini, halkın sorunlarından ve şehrin yapısından haberdar olmayan adayların ürettikleri projelerle komik duruma düştüğünü sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Elazığ Belediye başkan adayı Haluk Arslan, 30 Martın Elazığ için bir dönüm noktası olacağına inandığını ve Elazığlıların bu böyle gitmez diyerek yeniden Saadet Partisine yöneleceğini belirtti.

Arslan, Elet ve Elkas kesim fabrikalarını da ziyaret ederek çalışan personellerle bir araya geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: