Haluk Çubukcu: "Geri dönüş yok"

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, Vestel'in sponsorluktan çekilme kararın kesin olduğunu bildirdi. AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç ve Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'ün kararın yeniden gözden geçirilmesi yönünde görüş belirtmelerinin ardından açıklama yapan Çubukçu, geri dönüşün söz konusu olmadığını belirtti.

Çubukçu, şöyle dedi: "Geri adım yok. Bu işe 29 Ağustos'ta kesin nokta konuldu. Ancak Vestel olarak Manisaspor'u borçsuz ve kasasında son satılan futbolcu Hakan Balta'dan elde edilen 1 milyon avroyla bırakıyoruz. Yine Futbol Federasyonu'ndan gelecek olan paralar var. Ayrıca bugün değeri 30 milyon doların üzerinde olan bir takım bırakıyoruz."

Reklam
Reklam

Basın sözcüsü Gürhan Onat ise kulüp yöneticileriyle il yöneticileri arasında görüşme olmadığını, ancak vali, belediye başkanı gibi üst düzey yöneticilerle Vestel Şirketler Grubu arasında bu sezona ilişkin bir görüşmenin yapılabileceğini belirtti.

Gürhan Onat, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına takımın yarın başlayacağını, Hakan Balta'ya karşılık alınan Ferhat, Aydın, Anıl ve Yalçın'ın da takıma katılacağını belirterek, "Hakan Balta'nın yerini Ferhat ile dolduracağız" dedi.

Diğer yandan NTV kanalında canlı yayına katılan kulüp başkanı Haluk Çubukçu, Vestel'in futboldan çekildiğini, ancak spora desteğinin süreceğini, özellikle atletizme katkı sağlayacaklarını söyledi.