Haluk Ulusoy yargıya gitmeyecek!

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, daha önce alınan mahkeme kararları ya da Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nun iptali için, kendisinin hiçbir şekilde yargı yolunu kullanmadığını ve bundan sonra da kullanmayacağını açıkladı.

Bazı gazetelerin, genel kurul delegelerinin mahkemeye yaptıkları iptal başvurularını kendisiyle ilişkilendirmelerini "Haksız ve mesnetsiz bir suçlama" olarak değerlendiren Haluk Ulusoy, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Aslında, mahkeme kararıyla Ankara'da yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında görüşlerimi net bir dille açıklamıştım. 'Genel kurul kararıyla hukuk yoluna gitmeyeceğim. Ancak gidenlere de saygı duyacağım. Nasıl ki bu genel kurulu mahkeme yoluyla toplayanlara saygı duyduysak, onlara da saygı duymak zorundayız' demiştim. Daha önce mahkemeye başvurup kayyum atanmasını sağlayanlara, o kararın alınması aşamasında saygı duyanlar, şimdi bazı delegeler yargı yolunu kullanıyor diye, bir cadı avı peşindeler! Ben daha önce ne söylediysem o noktadayım. Ama genel kurul delegeleri yargıya gidiyorlarsa onlara da saygı duyarım."

Reklam
Reklam