Haluk Ulusoy'un babası Saffet Ulusoy toprağa verildi

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy'un dün vefat eden babası Saffet Ulusoy toprağa verildi....

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy'un dün vefat eden babası Saffet Ulusoy toprağa verildi. Baba Ulusoy'un naşı Yeni Ulus Mezarlığı'na defnedildi.
Ulusoy Holding'in Kurucularından olan Saffet Ulusoy'un cenazesi, Levent Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazında büyük izdiham yaşandı. 3 gün önce rahatsızlığının artması üzerine Memorial Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakımda tutulan Saffet Ulusoy, dün sabah saat 10.00 sularında hayatını kaybetmişti.
Kalabalık dolayısıyla izdiham yaşanan cenazeye Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Güreş Federasyonu eski başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Galatasaray Kulübü eski Başkanlarından Faruk Süren ile Adnan Polat, Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim, futbolcu Necati Ateş, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, iş adamları Ali Ağaoğlu, sanat dünyasından Cüneyt Arkın, Orhan Gencebay'ın da aralarında bulunduğu siyaset, spor ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
Haluk Ulusoy, camii avlusunda taziyeleri kabul ederken büyük izdiham yaşandı. Ezilme tehlikesi atlatanlar da olurken, ses sanatçıları Nuri Sesigüzel, İsmail Türüt ve 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde kadroda olan futbolculardan Emre Aşık, Fatih Akyel, Ogün Temizkanoğlu ve hala Beşiktaş'ta forma giyen Rüştü Reçber de cenazeye gelerek Haluk Ulusoy'a taziyelerde bulundular.
Haluk Ulusoy, babasının cenazesini, amcası Yılmaz Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy'la birlikte araca kadar omuzunda taşıdı. Omuzlamak isteyenlere de, 'Babamı bana bırakın' diyerek müsade etmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz