Ham Zeytinyağına Özel Ambalaj

Burhaniye Belediyesi, ilçenin ve yörenin en önemli geçim kaynakları arasında yer alan zeytinyağının tanıtımı için özel ambalajlı zeytinyağı yaptırdı.

Burhaniye Belediyesi, ilçenin ve yörenin en önemli geçim kaynakları arasında yer alan zeytinyağının tanıtımı için özel ambalajlı zeytinyağı yaptırdı.

Belediye Başkanı Fikret Akova, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede düzenlenen festival, kültürel ve sanatsal etkinliklere katılmak için ilçeye gelecek kişilere özel günlerde hediye edilmesi amacıyla 2 bin adet özel ambalajlı zeytinyağı hazırlattıklarını söyledi.

Ambalajın dışında ilçenin tanıtımının yapıldığı metinler bulunduğunu, içinde ise yörenin en kaliteli ve lezzetli zeytinyağının olduğunu ifade eden Akova, "Özel olarak hazırlattığımız bu paketleri ziyaretlerde konuklara armağan edeceğiz. Bu sayede ilçemizin ve zeytinyağının tanıtımını amaçlıyoruz. Bu yağları ilk olarak 24-27 Ocak tarihinde gerçekleştireceğimiz 9. Zeytin Festivali'nde konuklarımıza hediye edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Akova, ambalaj içindeki zeytinyağlarının üretiminin Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi fabrikalarında yapıldığını kaydetti.

Muhabir: Hakan Firik / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: