Hamamarkası’nda Bir Haftada İkinci Açılış

Altındağ Belediyesi tarafından restore edildikten sonra hayata dönen ve kısa sürede hayata geçen projelerle cana...

Altındağ Belediyesi tarafından restore edildikten sonra hayata dönen ve kısa sürede hayata geçen projelerle cana bulan Hamamarkası’nda bir açılış daha gerçekleştirildi.

“Aktif Eczacılar Derneği”nin Hamamarkası’nda bulunan yeni hizmet binası, Altındğa Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin de katıldığı bir törenle kapılarını açtı. Açılış kurdelesini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Aktif Eczacılar Derneği Başkanı Mahmut Yazıcıoğlu birlikte kesti. Bürokratlar ve siyasiler başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı açılış, Hamamarkası’nda bu hafta gerçekleştirilen 2’nci açılış oldu.

Reklam
Reklam

Aynı hafta içinde Hamamarkası’nda “Somut Olmayan Kültürel Miras Müzesi”nin açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Hamamönü’nde gerçekleştirdiğimiz restorasyon çalışmalarını bu bölgeye de taşıdık. Yüzlerce tarihi evin restorasyonunu gerçekleştiriyoruz ve bu evlerin her birinin kültür ve sanat merkezi olması için kişi, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapıyoruz. Restore edilen konaklardan bazıları müze, bazıları ise kültür merkezi olarak kullanılacak. Meydana yapılan Bosna Hersek Kardeşlik Çeşmesi de Hamamarkası’na ayrı bir renk kattı” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: