Hamamönü Sanat Sokağı Sergi Salonu Yeni Sezona Hazır

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından restore edildikten sonra, sanatçı ve sanatseverlerin buluşma noktası haline gelen Hamamönü...

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından restore edildikten sonra, sanatçı ve sanatseverlerin buluşma noktası haline gelen Hamamönü Sanat Sokağı Sergi Salonu, yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Pek çok sanat dalından onlarca sanatçının eserine ev sahipliği yapan Hamamönü Sanat Sokağı içerisindeki Sergi Salonu, 15 Eylül Cumartesi günü ilginç bir sergi ile kapılarını sanatseverlere açıyor.

Tezhip sanatçısı Sebahat Kırçak’ın, 'Goblen' adı verilen, iğne ve iplik yardımıyla kumaşa resim işleme tekniğiyle ortaya çıkardığı eserlerinin sergileneceği Goblen Sergisi ile yeni döneme başlayacak olan Sergi Salonu, 2013 yılı yazına kadar pek çok sergiye daha ev sahipliği yapacak. Yeni sezonda tezhipten resme, fotoğraftan ebruya kadar birçok dalda yaklaşık 25 farklı sergiye ev sahipliği yapacak olan 'Sanat Sokağı Sergi Salonu' bu sezonda da, geçmişte olduğu gibi sanatseverlerin buluşma noktası olacak.

Reklam
Reklam

Hamamönü’nün pek çok değerli sanatçıya, sanata, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Hamamönü’nün Ankara’nın yeni cazibe merkezi olmasının yanı sıra, yeni kültür ve sanat merkezi de olduğunu belirterek, "Kültürel ve sanatsal etkinliklere olan desteğimiz her zaman devam edecektir.” dedi.

Tiryaki, bu yıl da sanatçıları ve sanatseverleri Hamamönü’nde, Sanat Sokağı’nda buluşmaya çağırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: