Hamamönü Söyleşileri Kasım Ayı Programı Belli Oldu

Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü’nde gerçekleştirilen kültür, sanat ve edebiyat söyleşilerinin kasım ayı programı belli oldu....

Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü’nde gerçekleştirilen kültür, sanat ve edebiyat söyleşilerinin kasım ayı programı belli oldu. Önceki aylarda olduğu gibi bu ay da sanat, kültür ve sohbet programlarına sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tarihi Kabakçı Konağı’nda gerçekleştirilen sohbetler, sanatseverlere unutulmayacak akşamlar sunuyor. Siyasilerin, edebiyatçıların ve tanınmış pek çok ismin ilgi gösterdiği söyleşilerde bu ay 'Ötüken Yolcuları' başlığı ile Kadir Tosun, Töre sohbetleri ile Prof Dr. Mustafa Kafalı, Aşıklar Gecesi ile Dünya Aşıklar Yazarlar Derneği, Hamamönü söyleşilerinin konuğu olacak.

Reklam
Reklam

Basın Der kasım ayında iki farklı günde iki konuğu ağırlayacak. 6 Kasım’da ilk önce ünlü radyocu Ahmet Saydam Yalçın radyoculuk deneyimlerini paylaşacak, ardından 20 Kasım’da gazeteci Eyüp Boğazkesen 'Yerel Medya ve Gazetecilik' konulu bir sohbet programı gerçekleştirecek.

Hamamönü söyleşileri Kasım ayı programının bir başka önemli konuğu ise AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya. Çetinkaya, 'Sevgi Dili' programıyla 8 Kasım’da Kabakçı Konağı’nda sevenleri ile buluşacak. 'Hayal' programıyla Masal Türk Müziği Topluluğu, 'Mevlevi Müziğinde ITRİ Mührü' programı ile Prof Dr. Ruhi Ayangil, Resim Sanatı ile Doç. Dr. İsa Eliri, Tokatlı Şairler Buluşması ile Tokat Dernekler Federasyonu da bu ay Kabakçı Konağı’nda Hamamönü söyleşilerinin konuğu olacaklar.

Prof Dr. Murtaza Korlaelçi ve Doç Dr. Fulya Bayraktar ise iki farklı günde Türk Felsefe Derneği’nin misafiri olarak sanatseverlerle bir araya gelecekler. Geçen ay hayatını kaybeden ünlü Halk Ozanı Neşet Ertaş’ın anılacağı 'Eskimeyen Türküler' programı ile İlkim Eylül İlk, 'Mucize Nağmeler' ile de Cengiz Taşkent Hamamönü’nde olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: