Hamarat: Başbakan Ordu Için Büyükşehir Müjdesi Verdi

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan "750 bin nüfuslu olduğunuz anda...

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan "750 bin nüfuslu olduğunuz anda büyük şehirsiniz" sözü aldıklarını söyledi. Türkiye İstatistik Kurumu, Ordu ilinin son nüfusunu 741 bin 371 olarak açıklamıştı.

Telefonla Kanal 52 televizyonuna bağlanan Hamarat, “Sayın Başbakanımız, 750 bin nüfusunu tamamlayabilmemiz durumunda büyükşehir olabileceğimizi ifade ettiler. Nüfusumuzun 750 bin olması için çalışıyoruz.” dedi. İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’in görevden alınmasının, Ordu'nun bakansız kalmasının hatırlatılması üzerine Mustafa Hamarat, “İdris Naim Şahin, Sayın Başbakan'a İçişleri Bakanlığı’ndan çok dostluğu, ahbaplığı, yakınlığı vardır. Başbakan'ın siyaset öncesinden okul arkadaşıdır. Dolayısı ile sayın Şahin’in İçişleri Bakanlığı’ndan alınması, onun gücünün alınmasını göstermez. O aynı zamanda Başbakanımızla birlikte partimizin kurucuları arasında yer alır. Hatta bundan sonra da Ordu’ya daha fazla zaman ayırıp emek verecektir.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz