Hamdi Melih Saraoğlu Yeni Akademik Dönemde Öğrencilere Başarılar Diledi

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, 2012-2013 akademik yılının...

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, 2012-2013 akademik yılının yeni başlayan ikinci döneminde öğrencilere başarılar diledi.

Gediz Meslek Yüksekokulu 2012-2013 bahar dönemi ders kayıtlarının 13-15 Şubat 2013 tarihleri arasında tamamlanmasının ardından 18.02.2013 tarihinden itibaren başlayan yeni dönemin dersleri 1 Haziran 2013 tarihine kadar devam edecek.

Bahar döneminde, Gediz Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Moda tasarımı, Giyim Üretim Teknolojisi, Tekstil Teknolojisi, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Mekatronik, Bilgisayar Programcılığı, Bankacılık ve Sigortacılık, Lojistik, Pazarlama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi olarak 12 farklı programda 2 bin 500 öğrencinin eğitim göreceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Yeni dönemin başlamasıyla birlikte bir açıklama yapan Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, 12 farklı programla 2 bin 500 öğrencisi, 50 akademik ve idari kadro personeli ile eğitim öğretim ordusu haline gelen Gediz Meslek Yüksekokulu'nun yeni döneminin hayırlı olmasını diledi.

Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, "Sevgili öğrenciler, eğitim süreci boyunca kendinizi en iyi şekilde donatmanız, mesleklerinizdeki yöresel ve küresel gelişmeleri takip etmeniz, dünya ölçeğinde düşünülenleri düşünmeniz, konuşulanları konuşmanız, teknik ve sosyal yapılanmaları gözlemlemeniz, iş dünyasındaki gelişme ve değişmeleri takip etmeniz, kendinizi geleceğe şimdiden en iyi şekilde hazırlanmanız sizler için bir zorunluluktur.

Karşılaşılabileceğiniz sorun yada zorluklarla ilgili her zaman yanınızda olduğumuzu da bilmenizi isterim. Yeni akademik dönemde derslerinizde başarılar dilerim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz