Hamilelikte Oluşan Kilolara Yeni Çözüm

Adana AİSA Sağlıklı Zayıflama, Ozon ve Terapi Merkezi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Ebru Baydan, hamilelik sırasında...

Adana AİSA Sağlıklı Zayıflama, Ozon ve Terapi Merkezi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Ebru Baydan, hamilelik sırasında oluşan kiloların ve ciltte oluşan deformasyonların VelaShape isimli cihazla tedavi edildiğini söyledi.

Dünyanın en güzel duygusu olsa da hamilelik sırasında oluşan kilolar ve ciltte oluşan deformasyonlardan artık günün teknolojik imkanlarıyla kurtulmak mümkün. Adana AİSA Sağlıklı Zayıflama, Ozon ve Terapi Merkezi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Ebru Baydan incelme ve doğum sonrası bebeksi bir vücut için artık önemli bir çözüm olan VelaShape ile kadınların daha mutlu olduklarını söyledi. Baydan, bölgesel fazlalıkların, kadın ya da erkek, genç ya da yaşlı herkesin korkulu rüyası olduğunu belirterek, “Eğer basen, göbek ve uyluk gibi belirli bir bölgenizden zayıflamak istiyor fakat bunu başaramıyorsanız umutsuzluğa düşmeyin. Genetik faktörlerden ve vücut yapısından kaynaklı bu fazlalıklara diyet de çözüm değil. Bu nedenle VelaShape artık kaçınılmaz bir zorunluluk halini alıyor'' dedi. Sindirim yoluyla zayıflamaktan, ağır diyetlerle uğraşmaktan hoşlanmayanların da bu cihazla mucizelere tanık olabileceklerini anlatan Ebru Baydan, “Bölgesel fazlalıklarınız, selülitleriniz ya da pürüzlü bir cildiniz varsa mucize cihaz, FDA onaylı VelaShape sizi vücudunuzla barıştıracaktır'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ebru Baydan, yetersiz sıvı alımının da selülitte önemli bir etken olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

''Diğer etkenler dolaşım bozukluğu, sağlıksız ve düzensiz beslenme ve hareketsiz yaşamdır. Bu nedenlere bağlı olarak deri altındaki yağ hücreleri büyüyüp genişleyerek dolaşımda bozukluklar meydana getirir. Bu bozukluklar özellikle kalça, bacak ve basen bölgelerinde portakal kabuğu görünümlü hasarın ortaya çıkmasına neden olur. Bütün kadınların korkulu rüyası haline gelen selülitden kurtulmak, içinde bulunduğumuz bahar aylarını güzel değerlendirip yaptıracağımız bir VelaShape tedavisi ile yüzde100 mümkündür.''

Baydan, radyofrekans, kızılötesi, vakum ve mekanik masaj sistemleri etkisi ile ilk seanstan itibaren vücut çapında incelme ve selülit görünümünde iyileşme sağlayan VelaShape ile haftada 1 ya da 2 seans ve 30-45 dakika olmak üzere ortalama 8 seansta arzu edilen görünüme ulaşıldığını ifade etti. Baydan, bu uygulamanın güvenli ve cerrahi olmayan çözüm olarak günümüz kadınlarının en önemli tercihi olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: