Hamit Fendoğlu İçin Mevlid Okutulacak

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 34 yıl önce menfur bir saldırı sonucu vefat eden Belediye...

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 34 yıl önce menfur bir saldırı sonucu vefat eden Belediye eski Başkanlarından ve milletvekillerinden Hamit Fendoğlu'nu (Hamido) yayınladığı bir mesajla andı.

Başkan Çakır, mesajında şunları belirtti: "Malatya'mız her zaman önemli devlet, siyaset, bilim ve sanat adamı yetiştirmiş, insanları daima yiğit ve mert olarak anılmıştır. Gönderilen paketli bombayla, gelini ve torunlarıyla birlikte şehit edilen belediye eski başkanlarımızdan ve milletvekillerimizden Hamit Fendoğlu da Malatyamız'ın yetiştirdiği yiğit evlatlarından birisidir. Hamit Fendoğlu ile birlikte vefat eden gelini ve torunlarını rahmetle anıyor, ailesine bir kere daha başsağlığı diliyorum".

Reklam
Reklam

Bu arada, Hamit Fendoğlu'nun ailesi, Hamido için 17 Nisan Salı günü Yeni Camii'de ikindi namazını müteakip mevlit okutacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: