Hamit Kaya basın açıklaması

11 Mayıs’ta yapılacak olan ETSO Seçimlerinin adaylarından Hamit KAYA basın mensuplarıyla bir araya geldi.

11 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde Oda Başkanlığına aday olan Hamit Kaya; Elazığ’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarıyla bir kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan adayı Kaya’nın düzenlediği programa ilimizde yayın yapan ulusal ve yerel basın mensupları, görsel ve yazılı basın temsilcileri ve İnternet Medyacıları ile birlikte köşe yazarları da katıldı.

Yoğun ilginin olduğu kahvaltılı basın toplantısında bir açıklama yapan Başkan Adayı Hamit Kaya; “Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan ETSO Seçimlerinin ülke genelinde yaşanan NACE Kodlamalarından kaynaklı bazı sıkıntılardan dolayı Bakanlar Kurulu tarafından ertelenmişti. NACE Kodlamalarıyla ilgili sıkıntıların giderilmesinin ardından da Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi tarafından yeni seçim tarihi belirlendi. ETSO’nun almış olduğu karara göre 11 Mayıs 2013 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yapılacaktır. Seçimlerin ertelenip seçim tarihinin yeniden belirlenmesi ile birlikte hem siz değerli dostlarımızla bir araya gelmek hem de geçen bu süre zarfında yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı bilgilendirmek istedik dedi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 3 hafta sonra yapılacak olan ETSO seçimleri için tüm ekip arkadaşlarımız, aynı kadro ve aynı heyecanla seçimlere hazırlanıyoruz diyen Kaya konuşmasında şunları kaydetti:

Bilgi ve birikimin üretime dönüştüğü, üretimin de insana dayalı olduğu, en önemli sermayemizin de insan beyni olduğu günümüzde, insanların toplum olarak hareket edebilmeleri için Sivil Toplum Kuruluşları büyük önem arz etmektedir.

Elazığ’ımızda da toplumun tüm katmanlarını ilgilendiren faaliyetleriyle şehre fayda üreten, diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına da önderlik yapabilecek; en önemli ve en büyük Sivil Toplu Kuruluşu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasıdır.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Elazığ’da ticaretten tarıma, turizmden sanayiye, iletişimden ulaşıma kadar birçok alanda etkin faaliyet göstermek suretiyle şehrimizi 2023 hedefine ulaştırmada çok önemli bir yere sahiptir. Bizler de bir yandan geçmişten günümüze kadar bu konuda emek veren herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası neler yaparsa daha etkin ve verimli olur? sorusunun yanıtını ararken ortaya bir takım projeler koyduk.

Reklam
Reklam

Bayrak yarışı olan bu süreçte bizler de geçmişte yapılan uygulamalardan alacağımız örneklere, kendi bilgi birikimimiz ve enerjimizi de ekleyerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızı; dolayısıyla, Elazığ’daki tüm işadamlarımızı 2023 hedefine ulaştıracak, aynı zamanda da şehrimizi bütünleştirecek projelerle, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının yönetimine talip olduk.

Hedeflerimiz ve projelerimizi zaman zaman sizlerin aracılığıyla Elazığ kamuoyu ve üyelerimizle paylaştık, bundan sonrada paylaşmaya devam edeceğiz.

Seçimlerin ertelenmesiyle araya giren bu zaman dilimini ekip arkadaşlarımızla birlikte çok iyi değerlendirip ulaşamadığımız üyelerimize ulaşmaya onlarla istişare etmeye bol vakit bulduk. Bu nedenle bu zamanı çok iyi bir şekilde değerlendirme fırsatını bize veren Odamızın çok değerli üyelerine ve ekip arkadaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.

Bu konu da çalışmalarımızın başlangıcından bu güne kadar gösterilen teveccühten dolayı bizleri destekleyen tüm hemşerilerimize de teşekkürlerimizi sunuyorum.

Reklam
Reklam

Ayrıca çalışmalarımızın halka aktarımında her daim bizlerle birlikte olan siz değerli basın mensubu ve köşe yazarı dostlarımıza da özverilerinden dolayı ayriyeten şükran ifadelerimi sunuyorum.

11 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan ETSO Seçimlerine gireceği listeyi de açıklayan Başkan Adayı Kaya, diğer adaylara da başarılar diledi.

Başkan Adayı Kaya’nın listesindeki isimler şöyle;

F.GÜVEN ÖZTÜRK 1.Grup

ZÜLKÜF ÇOBANOĞLU 1.Grup

ORHAN ARSLAN 1.Grup

HASAN AKBULUT 2.Grup

RAMAZAN AYHAN 2.Grup

HAMİT UĞUR 2.Grup

MUSTAFA SANAÇ 3.Grup

MEHMET ALAT 3.Grup

ERCAN AKGÜN 3.Grup

ALİ MUSTAFA ÖZMEN 4.Grup

VAHAP ERDEM 4.Grup

ORHAN BAHADIR 4.Grup

MUSTAFA DEMİRTAŞ 5.Grup

AYHAN POLAT 5.Grup

EMRULLAH MURATHAN 5.Grup

SİNAN PERDECİ 6.Grup

İDRİS ALAN 6.Grup

BÜNYAMİN GENÇ 6.Grup

HALİS DAĞOĞLU 7.Grup

SELÇUK AKSU 7.Grup

AHMET KÜÇÜKAY 7.Grup

SUAT KARATAŞ 8.Grup

AHMET YILMAZ 8.Grup

SERDAR KAYA 8.Grup

A. HAMİT KAYA 9.Grup

ALİ HANEGE 9.Grup

MEHMET YILDIRIM 9.Grup

SUAT YAŞA 10.Grup

ALİ YERLİ 10.Grup

SEDAT YERLİKAYA 10.Grup

SÜLEYMAN ŞEKER 11.Grup

KASIM ÇELİK 11.Grup

Reklam
Reklam

MUSTAFA TUNÇ 11.Grup

ABDULMUTALİP KOCAKAPLAN 12.Grup

ORHAN ÜNLÜSES 12.Grup

FAYSAL KIYAL 12.Grup

DR.F.SARPER TÜRKER 13.Grup

NURİ DALKILIÇ 13.Grup

SEZER SAMİ GÜR 13.Grup

HİKMET AFACAN 14.Grup

MÜFİT ÇETİNER 14.Grup

MESUT SAĞLAMPINAR 14.Grup

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: