Hamza Hamzaoğlu: 'Gaitan'a özel önlem almayacağım'

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ve başarılı futbolcu Selçuk İnan zorlu Benfica maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Başarılı teknik adam Gaitan'a özel önlem almayacağından söz etti.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Benfica ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ve Selçuk İnan basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında ilk söz alan Selçuk İnan oldu. İşte kaptanın açıklamaları;

"Maçın ne kadar zor olacağının farkındayız ama nasıl kazanacağımızı da biliyoruz. Kazanırsak büyük ihtimalle gruptan çıkarız.Maçı kazanmak istiyoruz ama böylesine önemli rakiplere karşı, böylesine bir arenada kazanamıyorsanız kaybetmemek de önemli."

'Takım ruhunu hiç kaybetmedik'

Reklam
Reklam

"Aslında biz takım ruhunu hiç kaybetmedik. İyi bir takım olmak iyi arkadaşlıktan geçer, biz bunu hiç kaybetmedik.Kendinize bakmazsanız bu seviyelerde başarılı olmanız zor değil. Bunu genç arkadaşlarımıza da tavsiye ediyorum."

'İlk maçtan dersler çıkardık'

"Hocamızla beraber çalışıyoruz buna, genç arkadaşlarımıza karşı ufacık bir emeğimiz de geçse bundan daha büyük mutluluk yoktur. İlk maçtaki hatadan ders çıkardığımızı düşünüyorum, bunun için özel olarak çalışmadık ama bir daha böyle hata yapmayacağız. Bu sadece birazcık konsantrasyon bozukluğundan kaynaklandı."

Selçuk İnan antrenmana katılmak üzere basın toplantısından ayrıldı ve sözü Hamza Hamzaoğlu aldı.

Genç teknik adam Benfica maçı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları;

"Benfica maçı kazanıp rahatlamayı düşünecektir ama en iyi sonuçla ayrılmak için konsantre olduk. Benfica'nın takım olarak hücum gücü oldukça iyi ama savunmada da zaafları var. Puan alamazsak Benfica büyük ölçüde garantilemiş olacak, elimizde hiçbir şey kalmayacak. Bu ihtimali düşünmüyoruz."

Reklam
Reklam

'Özel önlem almayacağım'

"Gaitan'a özel önlem düşünmüyorum, takım savunması yapacağımız için tüm oyunculara önlem almamız gerekiyor. Ben sosyal medya kullanmıyorum. Kadroyu hiçbir yerde açıklamadım. Son idmandan sonra karar vereceğiz."

'1-2 oyuncuyla ilgili netleşmedi'

"Gruptan çıkmak istiyorsak galibiyetle ayrılmamız lazım, kazanmak için oynayacağız. Kazanmak için atak yapmak lazım, karşımızda iyi bir takım olduğunu unutmadan mümkün olduğunca atak oynayacağız. Kadroda çok net bir sürpriz olacağını düşünmüyorum, 1-2 oyuncuyla ilgili netleşmeyen bir şeyler var. Yoksa kadroyu yine açıklardım size ama sonra mahcup olmayı istemiyorum."