Hamza Hamzaoğlu’nu üzen futbolcu

1-0'dan geriden gelip 29 dakikada 4 gol bularak Gençlerbirliği'ni mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, galibiyeti yorumladı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği’ni 4-1 yendikleri karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, devre arasında oyunculara gördükleri eksiklikleri anlattıklarını ve ikinci yarıda çok iyi oyun sergilediklerini belirtti.
Hamza Hamzaoğlu’nun galibiyet sonrasındaki sözleri şöyle;

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Gençlerbirliği maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2124544/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-genclerbirligi-macindan-kareler-2015-2016-155198-myspor)

“İlk yarı çok kötü oynadığımızı söylemem ama skoru bulan rakipti. Oyunu daha iyi seviyeye çıkarırsak golleri bulacağımızı biliyorduk. Oyunculara da uyarıda bulunduk. İkinci yarıda çok iyiydik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 1-0’dan sonra bu reaksiyonu göstermeleri önemliydi.
“KORAY’I OYNATAMIYORUM, ÜZGÜNÜM”
Ben sadece Yasin ve Bilal’den değil, tüm oyuncularımdan memnunum. Koray’ı oynatamıyorum bu yüzden üzgünüm. Kadroya da alamıyorum. Koray ve diğer kadroya giremeyen tüm oyuncular antrenmanlarda çok iyi ama… Her geçen gün daha da iyi olacağız. İnşallah bu çıkışı sürdürürüz.
Yoğun bir tempoya giriyoruz. Galatasaray bu tempoya alışık. Şimdi önümüzde Benfica maçı var. Şampiyonlar Ligi’ndeki başlangıcımızı da düşünürsek, bu maç fazlasıyla önemli hale geldi. İnşallah Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetle tanışırız.
TARAFTARA TEŞEKKÜR
Taraftara teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir destek vardı. Oyuncular iyi ya da kötü oynasalar da desteklerini azaltmasınlar. Bize bazen 10 dakika bile yeter maçı çevirmek için.”

Reklam
Reklam

“Hocama saygı duyuyorum ama…”

Ben öncelikle Milli Takım’a teşekkür ediyorum. Bana böyle bir heyecan yaşattıkları için. Hem hocalarıma hem de arkadaşlarıma. Ben sakatlığım sebebiyle çok fazla idmana çıkamamamıştım. İkinci yarıda daha iyi oynadık diyebilirim. Kazanmayı da başardık. Memnunum. İnşallah hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı da mağlup etmeyi başarırız.

Ben her zaman çok çalıştım. Buraya gelmek için de burada da çok çalıştım. Ben oynadığım sürece en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bunu her zaman yaptım, bundan sonra da yapacağım. Hocama saygı duyuyorum. Kendisinin kararı. Ben elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim. Benim bugün ailem buradaydı. Eşim, çocuğum onların önünde gol attığım için mutluyum.

‘Siyah ile beyaz kadar farklıydı’

“Siyah ile beyaz kadar farklı iki devre oynadık. İlk yarı 3 farklı pozisyonumuz vardı. Oyunculara da söyledim; ikinci yarıda ilk 15 dakika çok önemliydi. Ancak bu kadar basit goller yiyeceğimizi tahmin etmiyordum. Ayrıca çok kolay top kaybettik. Üzgünüz… Geliştirmemiz şeyler de var. Böyle maçlarda oyuncu kimliklerini de öne çıkarmamız gerek. Bu gece üzüleceğiz ancak analizini iyi yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftada da önemli bir maça çıkacağız.”

Reklam
Reklam