Hamzaoğlu: Ligde Kalmayı Başaracağımıza Inanıyoruz

Spor Toto Süper Lig’de, sahasında Sivasspor’u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu,...

Spor Toto Süper Lig’de, sahasında Sivasspor’u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig’de kalmayı başaracaklarına inandıklarını söyledi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor karşısında galip geldiklerini için mutlu olduklarını kaydetti. Maça iyi başlamak istediklerini dile getiren Hamzaoğlu, “Rakibi kalemizden uzak tutmak istiyorduk. Girdiğimiz pozisyonlar da golü bulamayınca, gol yedik. İlk yarı üzüldük. İkinci yarıya aynı azim ile çıktık. Baskılı oyunumuzu sürdürdük. Rakibin 10 kişi kalmasıyla oyundaki üstünlüğü ele aldık. Penaltı kaçırmamıza rağmen yine de oyuncularım oyundan düşmediler. Hak ettikleri bir galibiyeti aldılar. Önümüzde çok zorlu bir süreç var. En iyi şekilde bu arayı hazırlanıp bu süreçten en iyi puanları almaya çalışacağız. Herkes bize farklı gözle bakıyor ama biz buna rağmen başaracağımıza inanıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Sivasspor maçının ilk yarısının iç sahada oynadıkları en kötü ilk yarı olduğunu belirten Akhisarsporlu Sertan Vardar, “Çok geniş alanlar verdik ve ilk yarı bizim için kötü geçti. Kazanmamız gerekiyordu. İkinci yarı 2 değişiklik yaparak iyi oynamaya başladık. Penaltı kaçırmamıza rağmen yine de baskılı bir oyun oynadık ve galip geldik. Bu ligde bize her maç zor. Bu periyotta ekstra galibiyetler almamız gerekiyor.” diye konuştu.

Akhisarspor’un kalecisi Oğuz da galibiyetin inancın zaferi olduğunu söyledi. Penaltı kaçırmalarına rağmen sonuna kadar maçı bırakmadıklarını ve galip geldiklerini dile getiren Oğuz, “Sivasspor da çok iyi mücadele örneği gösterdiler. 11’e 11 oynarken onlar daha iyiydi. Fakat eksik duruma düştükleri zaman biz daha iyi oynadık. Hakemi de tebrik ediyorum. Gördüğünü çaldı. Elazığspor maçı gibi olmadı. Elazığspor maçında da penaltımız çalınsa belki şuan daha iyi yerdeydik. Hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gekas’ı da ayrı olarak tebrik ediyorum. Penaltı kaçırmasına rağmen moralini bozmadan 90’da golünü attı. Zor gibi görünüyor fakat ligde kalacağımıza inanıyorum. Kadın taraftarlardan beklediğimizden daha fazla destek aldık. Her zaman kendilerini bekliyoruz ve geldikleri için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: