Hamzaoğlu sitem etti: 'Demek ki yanlış yaptık'

Galatasaray'ın Benfica'yı yendiği maçın ardından Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu taraftarlara üstü kapalı sitem etti.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları;

Zafen haftalardır beklediğimiz bir çıkış vardı. Benfica iyi bir takım ve 6 puanı vardı ancak yediğimiz gol planları bozdu ancak bir anlamda da iyi oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum müthiş mücadele ettiler iyi futbol oynayıp iyi bir galibiyet aldılar. Tebrik ediyorum ve camiamıza hayırlı olsun diyorum. Şampiyonlar Ligi'nde hasrete son verdik.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Benfica maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2124645/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-benfica-macindan-kareler-155211-myspor)

'GRUPTAN YA ÇIKARIZ YA ÇIKAMAYIZ'
Gruptan ya çıkarız ya çıkamayız. Yüzde veremem. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Oynayan oynamayan herkes hazır durumda inşallah bundan sonra da bu coşkuyla oynayarak iyi donuçlar alacağız.

Reklam
Reklam

'YANLIŞ YAPTIK HERALDE'
Zaten Yasin hücum olarak çok fazla etkili olamadı bizim iyi savunmaya ihtiyacımız vardı. Carole tarafından çok geldiler ve rakibe uzak kalıyorduk. Olcan hem sol bek hem sol açık oynadığı için dönüşümlü olarak oynayabilirler diye ama yanlış yaptık heralde bilmiyorum.

Fernando Muslera: “Uzun zamandır…”

“Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi’nde maç kazanamıyorduk. Bu galibiyet güvenimizin geri kazanmamızı sağlayacak. Galatasaray her zaman Avrupa’da gruplardan çıkmayı hedefler… Bu hedefimizin sürmesi için kazanmamız gerekiyordu. Bunu da başardık” dedi.
Futbolda iyi ve kötü anların olduğunu belirten Fernando Muslera, “Geçen sezona kötü başladık. Avrupa’da istemediğimiz sonuçlar aldık. Sonra aldığımız şampiyonluk moralimizi düzeltti. Bu sezon da yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Uyum süreci geçirdik. Avrupa’da galip gelememek özgüven eksikliğine neden oldu. Bu nedenle Benfica karşısında çok önemli bir galibiyete imza attık”

Reklam
Reklam


İlk adımı attık

"Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, müthiş bir mücadele örneği gösterdik. Aynı ligde oynadığımız Gençlerbirlği maçındaki gibi müthiş reaksiyon gösterdik. Serimizi devam ettirmek istiyorduk. Maça kötü başladık ama kazanmak istiyorduk. Taraftarımıza Fenerbahçe maçı öncesi galibiyet hediye etmek istiyorduk, başardık. Şimdi grupta iyi konuma geldik. Amacımız üst tura çıkmak, bu konuda ilk adımı attık" şeklinde konuştu.

'Bu yoğunluğa alışık değilim'

Deneyimli orta alan oyuncusu, "Bu kadar sık maç oynamak alışık olmadığım bir durum. 3 günde bir maça gidiyoruz. Gençler maçının sevincini yaşayamadan Benfica maçını oynadık, şimdi Fenerbahçe derbisine gidiyoruz. Şu anda iyi bir performans gösteriyoruz, bunu tüm sezona yaymalıyız. Şu an hem benim, hem de takım için iyi gidiyor" ifadelerini kullandı.

'Bizim için küçük bir finaldi bu'

"Geri düştükten sonra maçı çevirdik. Taraftar bizi çok iyi destekledi. Maçı çevirmemizde bunun etkisi büyüktü. Chedjou'nun bana harika bir pası vardı. Ben de golü attım.

Reklam
Reklam

Şu an iyi bir ivme yakaladık. Takım içinde güzel bir hava var ve biz de bunu sürdürmek istiyoruz. Bu maçın bizim için küçük bir final olduğunu biliyorduk. Bu maçın 1.'lik ve 2.'liği belirleme ihtimali olduğunu bildiğimiz için çok iyi hazırlandık"