Hanbatlı Genç Kızlar Ikinci Oldu

DENİZLİ (AA) - TFF Kadınlar 2. Liginde Denizli’yi temsil edecek olan Hanbat Bayan Futbol Kulübü'nün başkanı Özlem Bayram Aksekili, Genç Kızlar Futbol Şampiyonası’nda grup ikincisi olduklarını bildirdi.

DENİZLİ - TFF Kadınlar 2. Liginde Denizli’yi temsil edecek olan Hanbat Bayan Futbol Kulübü'nün başkanı Özlem Bayram Aksekili, Genç Kızlar Futbol Şampiyonası’nda grup ikincisi olduklarını bildirdi. Aksekili, gazetecilere yaptığı açıklamada, TFF Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası İzmir Grubu müsabakalarının 29 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında İzmir Atatürk Stadyumu 2 Nolu dış sahada oynandığını hatırlattı. Denizli'nin tek bayan futbol takımı olarak kenti temsilen katıldıkları şampiyonda takımlarının İzmir Elit Spor, Konak Belediyespor ve İzmir Besemspor ile karşılaştıklarını belirten Aksekili, şunları söyledi: "İzmir Elit Spor'u 9-0 yendik. İkinci maçımızda TFF Kadınlar 1. Liginde geçen yıl şampiyon olan ve Türkiye'yi Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek olan Konak Belediyespor ile takımımız güçlü rakibini 3-1 yendi. İzmir Besemspor ile final maçına çıkan Hanbat Bayan Futbol takımımız, sahadan 5-1'lik skorla mağlup ayrılarak, Genç Kızlar Futbol Şampiyonası’nda grup ikincisi oldu." Aksekili, Genç Kızlar Futbol Şampiyonası’nda güçlü rakipler karşısında grup ikincisi olmanın önemli bir başarı olduğunu ifade ederek, "Bu şampiyonada oynayan genç kızlarımız, yeni sezonda ablalarıyla birlikte 2. ligde mücadele edecekler. İçlerinde çok yetenekli isimler var. Yeni oluşturduğumuz güçlü yönetim kadrosu ile daha çok Denizlili kızlardan oluşan takım kadromuz, üst ligi zorlayacaktır. 60 kişilik kadromuz ile ağustos ayında sezonu açacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: