Hande Subaşı boşanma konusu açılınca sustu

'Yetersiz Bakiye' adlı tiyatro oyununda Hakan Yılmaz ile birlikte rol alan Hande Subaşı, Kadıköy Duru Tiyatrosu'nun girişinde görüntülendi.

Kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Can Tursan ile boşanma sürecinde olan Subaşı, "Bu konu ile ilgili tek kelime bile konuşmayacağım. Tiyatro ile ilgili olursa olur ama muhabbet oraya gidince çirkin oluyor. O yüzden konuşmayacağım" açıklamasını yaptıktan sonra kulise girdi.

Geçtiğimiz haftalarda aldıkları ani boşanma kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Subaşı ile Can Tursan çifti boşanmaktan vazgeçmişti.

Hande Subaşı Kimdir?

Tescilli güzel Hande Subaşı, 21 Şubat 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

Orta ve lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesinde tamamladiktan sonra İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu.

2005'te katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci oldu. Daha sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı.

Subaşı, Adak, Kuşdili, Elveda Rumeli, Gelecekten Bir Gün, Güneşi Gördüm, Elde Var hayat, Anadolu Kartalları, Düşman Kardeşler Selin, Merhamet, Diriliş:Ertuğrul gibi bir çok dizide rol aldı.

Anahtar Kelimeler: