Hangimiz Sevmedik 3. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranının çiçeği burnunda dizisi Hangimiz Sevmedik kendini sevdirmeyi başardı. Ekrana ikinci bölüm ile gelen Hangimiz sevmedik büyük bir beğeniyle ile karşılandı. Hangimiz Sevmedik 3. bölüm fragmanı da bir o kadar dikkatleri üzerinde topladı. İşte 3. yeni bölüm fragmanı ve Hangimiz Sevmedik hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde...

BSK Yapım imzalı dizinin başrollerinde Gül Onat, Altan Erkekli, Selen Soyder, Can Yaman ve Cengiz Bozkurt gibi usta isimlerin rol alıyor.

Yeşilçam tadında hikayesi ile seyircileri ilk bölüm ile ekrana kilitlemeyi başaran Hangimiz Sevmedik 2. bölümünde Münir ve Adile arasında tansiyon yükseliyor.
-HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Münir ve Adile, mahallelinin düzenlediği akşam yemeğinin ardından bir daha yollarının kesişmeyeceğini düşünürlerken Şener, ikiliyi beklenmedik bir şekilde ortak etmiştir. Adile ve Münir, çocukları için ofis ve muayenehane olarak kullanmak istedikleri dairede bundan sonra ortaktırlar artık. Her ikisi de bunun hesabını sormak için Şener'in yakasına yapışırlar. Şener, parayı borçlularına verdiğini ifade ederek işin içerisinden sıyrılmayı düşünür, fakat işlerdüşündüğü gibi yürümez. Münir, attığı bu kazıktan sonra kardeşinin gözünün yaşına bakmadan ve onu kapı dışarı eder.

Şener yine de pes etmez. Adile'den aldığı para ile karlı bir yatırım yapmak ister. Bütün parasını Osmanlı'dan kalma, değerli bir tabloya gömecek ve kısa zamanda bu tabloyu ödediğinin üzerinde bir bedelle elden çıkartacaktır. En azından planını bu şekilde kurgular. Ancak hesabı yine istediği gibi gitmeyecek, işler yine arap saçına dönecektir. Üstelik tabloyu satmak bir yana, onu muhafaza edebileceği bir evi de yoktur artık.

Öte yandan da nerede kalacağının hesaplarını yapmaya, tek tek mahalle esnafının kapısını çalmaya başlar. Aynı anlarda Tarık ve Itır, anne babalarını dükkanı ortak kullanmak konusunda nasıl ikna edeceklerinin, Münir ve Adile ise karşı tarafı caydırıp, dükkanı almanın planlarını yaparlar. İkili, anlaşmak üzere Perran'ın züccaciye dükkanında buluşurlar. Ancak ortalık yine karışır. Üstelik olan, Perran ve Şevket'in dükkanına olmuştur. Tarık ve Itır çaresiz yine çaresiz kalırlar. Ailelerinin ortak bir noktada da buluşamayacaklarını anlamışlardır. Artık gerçekleri söyleme zamanı gelmiştir.