Hangisi doğru söylüyor?

Merve Büyüksaraç'a diğer yarışmacılardan cevap geldi.

Survivor'a katıldıktan sonra yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine bomba gibi düşen Merve Büyüksaraç'a diğer yarışmacılar'dan cevap geldi. En dikkat çekeni ise adada çok iyi iki arkadaş olan Almeda'nın söyledikleriydi işte o açıklamalar:

Almeda

Prodüksiyonun bizi manipüle ettiği iddiası tamamen yalan. Merve gitmesin diye ikimiz Doğuş'u yazdık. Beni kimse yönlendirmedi. Buna Merve'yle beraber karar verdik. Merve neden böyle bir yolu seçti anlamıyorum. Attığı iftiralara inanamıyorum.

FİNAL GECESİNDEN ÖZEL KARELER (FOTO GALERİ)

Mustafa

Bu arkadaşımızın gerçekten psikolojik rahatsızlığı var. Acilen doktor tedavisine ihtiyacı var. Psikolojik yardım alması gerekiyor. Zaten ilk gün hal ve hareketlerinden bunu hissetmiştim. Almeda'dan duyduklarıma göre şeytana taptığını söylemiş. "İstersem şeytanı gece getiririm bize her türlü yardımı yapar. Şeytan ile ilgili değişik güçlerim var, istediğim zaman kullanabiliyorum. Sana da yardımcı olabilirim" demiş. Bu olay üzerine Almeda korkmuş bu yüzden de Merve adadan gidince, sevinçten ağladığını bana itiraf etti. Kendisine de sorabilirsiniz. Bu da gösteriyor ki, acilen tıbbi yardım alması gerekiyor.

Alp

Madem "açlık çekmedim" diyor, yarışmalardan önce konuşurken ve adada her röportajında neden hep "açlıktan ölüyorum" diyordu? Şimdi de "aç kalmadık" diyor. Bu nasıl bir yalandır, nasıl bir çelişkidir? Madem Merve ve yarışmacılar aç kalmıyorlardı, neden bir yoğurt için o kadar kavga çıktı? Biz de yarışmadan elendik, ama böyle gerçekdışı açıklamalara gerek duymadık. Bazı şeyleri hazmetmek lazım.

Anıl

Merve benimle ilgili de "Acun Medya'da tanıdıkları vardı" demiş. Allah'tan korkusu yok ki böyle bir iftira atabiliyor. Akıl sır erdiremiyorum. Ben yarışma için Acun Medya'ya kendim başvurdum. Dört elemeden geçip yedeğe kalmıştım. Gecenin saat 4'ünde haber gelince annemi hastanede bırakıp, babamdan izin alıp yarışmaya gittim. Benim de günahımı alıyor. Bence amacı başka.