Hani Hem Müdürü Üçdağ Kurslarda İncelemelerde Bulundu

Diyarbakır'ın Hani İlçe Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Abdulbaki Üçdağ, beraberindeki heyet ile ilçe merkezinde...

Diyarbakır'ın Hani İlçe Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Abdulbaki Üçdağ, beraberindeki heyet ile ilçe merkezinde açılan 2 ayrı kursu gezerek incelemelerde bulundu.

HEM Müdürü Abdulbaki Üçdağ, müdür yardımcıları Sait Celadet Hacımuazoğlu ve Mahsum Burucu ile birlikte gittikleri kurslarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hani HEM Müdürü Abdulbaki Üçdağ ilçede açılan kurslar içinde en çok rağbetin bayan kuaförlüğü olduğunu söyledi. Bu kursların açılması yönünde genç kız ve kadınlardan yoğun talep geldiğini ifade eden Üçdağ, bu ilginin kendilerini sevindirdiğini dile getirdi. Üçdağ, "HEM Müdürlüğü ilçe genelinde birbirinden güzel çalışmalar yapıyor. Ben bu kursları başından beri destekliyorum, desteklemeye de devam edeceğim’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hani HEM Müdürü Abdulbaki Üçdağ, ilçe merkezi, köy ve beldelerde açılan kursların her geçen yıl daha da ilgi gördüğünü belrterek, talepler doğrultusunda istenilen bütün kursları açmaya devam edeceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz