Hanım Köylü bu akşam final mi yapacak?

Star TV ekranlarının eğlenceli dizisi Hanım Köylü bu akşam yayınlanacak 13.bölümü ile final yapacak. Hanım Köylü'nün finalinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. İstanbul'dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok olacak.

Hanım Köylü bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile ekran macerasını bitiriyor. Hanım Köylü'nün final bölümünde hem eğlenceli hem de duygusal dakikalar yaşanacak. Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiden haberdar olmuştur ve bunun bedeli onun için son derece ağır olacaktır.
-HANIM KÖYLÜ 13.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

-
İlkgün'ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel kimseye söylemedikleri nikah için hazırlık yapmaktadırlar. Düzgün kardeşine gönderdiği kızı Gülgün'ün kaçırıldığının öğrenince deliye döner ve Gülgün'ün peşine düşer. Öte yandan İstanbul'dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şoke olur. Fakat şok yaşayan yalnızca Fikri değildir. Aynı zamanda Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve bunun bedeli onun için oldukça ağır olur. Dededen kalan miras İlkgün ve Ferit'in de hayatını değiştirmiştir. Ferit için tek bir gerçek vardır. O da İlkgün'e olan aşkı. İlkgün de Ferit'e olan aşkını sonunda herkese açıklayabilme cesareti bulur. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır.
-HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Düzgün'ün İlkgün'ü Koptagel'e vermesinden sonra Elmas çılgına döner. Öte taraftan Ferit de sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce sonlandırılması gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün'ü değil ürünleri almak istemişlerdir.

Fakat Düzgün bayram günü Fikri'yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da çıkılmaza sokar. Ancak haberi olmadığı bir şey vardır o da Fikri'nin köyden kaçıp İstanbul'a gittiğidir. Bunu bayramda öğrenen Düzgün Ferit ve Koptagel'e dedelerinin onlar için bıraktığı kutuyu verir. Bu kutu dedelerinin kendilerine olan mirasıdır ve Düzgün bu emaneti yıllardır saklamıştır.

Kutunun içinde ne olduğunu merak eden Koptagel Ferit'e kutuyu açması için ısrar eder. Fakat Ferit babası gelene kadar kutuyu açmamak istemez.

Bayramda Marmaris'e minibüs kaldırıp gezi düzenleyen Koptagel, Elmas'la beraber kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantik dolu anlar yaşarken başına geleceklerden habersizdir.