Hanım Köylü neden bitiyor?

Star TV'nin sezon bitimiyle ekranlara merhaba dediği sevilen köy dizisi final yapıyor. Yusuf Çim'in başrolünde yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuyla sıcak bir yaz dizisi olan "Hanım Köylü" neden ekranlara veda ediyor?

Başrollerini Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Toygan Avanoğlu, Ali İpin, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan, Aylin Kabasakal, Uğur Biçer, Ahmet Kayakesen, Kerim Yağcı, Mert Türkoğlu, Feyza Çıpa ve Ayten Uncuoğlu'nun rol aldığı yapımcılığını GOLD YAPIM'ın üstlendiği dizi kısa sürede kendi hayran kitlesini oluşturmuştu. 13. bölümüyle ekranlara veda etme kararı alan dizi özellikle yakışıklı oyuncu Yusuf Çim'in hayranlarını üzdü.

Yaz dizileri kategorisinde , Ege kasabasında geçen eğlenceli sıcak bir köy komedisi olan dizi, kendine özgü bir izleyici kitlesine ulaşan dizinin istenen reytinglere ulaşmadığı öne sürülmüştü. Fakat dizi kendi gününde seyredilme oranı çok da düşük değil. Dizinin kaldırılmasındaki asıl neden olarak izlenme oranlarından ziyade, GOLD Yapımın içinde bulunduğu maddi sıkıntı. Daha önce de başka yapımlarını bitirmek durumunda kalan yapım şirketinin bu dizi için de verdiği karar aynı oldu.

Yapımcı FARUK TURGUT twitter hesabından konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve şöyle dedi: