Hanımlar Için Bir Ilk Olan Merkez, Yıl Sonunda Hizmete Açılacak

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’de de bir ilk olan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor...

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’de de bir ilk olan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’nin yıl sonunda hizmete sunulacağını söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye’de sadece hanımlar için yapılan bir ilk proje olan merkezin temelini geçen mart ayında attıklarını hatırlattı.

Tesisin inşatının sürdüğünü kaydeden Tahmazoğlu, şunları kaydetti: “Bu projemizi çok önemsiyoruz. İçinde kadın ve çocuklar için iki ayrı yüzme havuzu, spor salonları, Türk hamamı, sauna, kabul salonları, meslek edindirme kursları, konferans salonları, kına gecesi ve çeşitli etkinliklerin yapılabileceği salonlar, kafeteryalar, güzellik merkezleri olacak.”

Reklam
Reklam

Toplam 7 bin 900 metrekare inşaat alanı olan projeyi bu yıl sonunda kadınların hizmetine sunacaklarını kaydeden Tahmazoğlu, "Kadınlar hayatta bütün çilemizi, yükümüzü çekiyorlar. Evde kendi alanları içerisinde hapis olmuş durumdalar. Burası hanımlar için bir kaynaşma, tanışma, stres atma ve rahatlama mekanı olacak ve bunun tüm topluma faydası var. Evdeki hanım rahat olursa beyler ve çocuklar da rahat olur. Mutlu aile huzurlu toplum sonucuna inşallah ulaşmış oluruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: