Hanımlar Kaplıca Için Yarıştı

Ankara Pursaklar Belediyesi Hanımevleri’nin düzenlediği 'Kurabiye, Pasta ve Dolma' yarışmalarında dereceye girenler eşleri ile birlikte...

Ankara Pursaklar Belediyesi Hanımevleri’nin düzenlediği 'Kurabiye, Pasta ve Dolma' yarışmalarında dereceye girenler eşleri ile birlikte kaplıca hediyesi kazandı.

Hanımevleri, geçtiğimiz günlerde düzenlediği 'Kurabiye’nin Sultanı Benim', 'En Güzel Yaş Pasta Yarışması' ve 'En Güzel Dolmayı Ben Yaparım' yarışmasında dereceye giren hanımları kaplıca ile ödüllendirdi.

Yarışmalarda birinci olabilmek için tüm hünerlerini sergileyen hanımlar arasında ilk üçe girenler eşleri ve çocuklarını yanlarına alarak kaplıca keyfi yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz