Hanımlar Lokalleri, Cumartesi Ve Pazar Günleride Hizmet Verecek

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Selçuklu, Meram, Karatay ve Alavardı Hanımlar Lokalleri, artık cumartesi ve pazar günleri de hizmet verecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Selçuklu, Meram, Karatay ve Alavardı Hanımlar Lokalleri, artık cumartesi ve pazar günleri de hizmet verecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Konya'da sosyal hayatın gelişmesine önemli katkılarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokalleri, Ocak-Haziran döneminde de üyelerine çeşitli etkinliklerin yanında; hat, tezhip, çini, ebru, ney, ud, resim, el nakışları, ahşap boyama, mefruşat, diksiyon, Kur'an-ı Kerim okuma, Arapça, İngilizce gibi kurslara katılma imkanı da sağlayacak.

Reklam
Reklam

Hanımlar, Hanımlar Lokalleri'nin yanında KOMEK'in Selahaddin Eyyübi, Bosna Hersek, Büyük Aymanas ve Hocacihan Kurs Merkezleri'nde bulunan spor merkezlerine de kayıt yaptırarak spor faaliyetlerinden yararlanmaya devam edecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Hanımlar Lokalleri ile KOMEK Spor Merkezleri'ne ön kayıtlar 31 Aralık Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar belediyenin ve KOMEK'in internet adresinden yapılacak.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: