Hanönü'nde "Gönül Elçileri" Projesi Tanıtıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca ülke genelinde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi", Hanönü ilçesinde tanıtıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca ülke genelinde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi", Hanönü ilçesinde tanıtıldı.

Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonunda düzenlenen tanıtımda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in konu ile ilgili konuşmaları slayt eşliğinde gösterildi.

Avrupa Birliği (AB) Valilik Proje ve Koordinasyon Merkezinden Proje Sorumlusu Mehmet Şanlı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Levent Onuk katılımcılara, projeyle bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Tanıtım toplantısına Kaymakam Mustan Barış İşler, Belediye Başkanı Şükrü Özün, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş İsmail Cankara, Emniyet Amiri Durhasan Güngör, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Hasan Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz