Hanönü'nde Yılın Annesi Hülya Bostancıoğlu Seçildi

Hanönü ilçesinde, engelli oğlunu her gün okula sırtında taşıyan Hülya Bostancıoğlu, yılın annesi seçildi.

Hanönü ilçesinde, engelli oğlunu her gün okula sırtında taşıyan Hülya Bostancıoğlu, yılın annesi seçildi.

Hanönü Kaymakamı Mustan Barış İşler, belediye düğün salonunda düzenlenen Anneler günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, bir milletin temelini ailenin meydana getirdiğini söyledi.

Ailenin temelinde de esas olanın annelerin varlığı olduğunu ifade eden İşler, "Bizleri bu kadar özveri ile yetiştiren annemizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini benimsemek en büyük sorumluluktur" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Etkinlikte, engelli oğlunu her gün okula sırtında taşıdığı için yılın annesi seçilen Hülya Bostancıoğlu'na, İşler tarafından bir ödül takdim edildi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Alkan, İlçe Müftüsü Osman Sağlam ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Hasan Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: