Hapşırınca 'toplu İğne' Yuttu

Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Engin Kaya, az daha toplu iğnenin kurbanı oluyordu. Staj gördüğü Özel...

Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Engin Kaya, az daha toplu iğnenin kurbanı oluyordu. Staj gördüğü Özel İdare Müdürlüğünde yediği limon posasının dişlerinin arasına geçmesi nedeniyle eline geçirdiği toplu iğne ile dişlerinin arasını temizlemeye çalışan Kaya, az kalsın büyük bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalıyordu.

Dişlerini toplu iğne ile temizlerken aniden hapşırması sonucu ağzındaki toplu iğne boğazına kaçan Engin Kaya, soluğu Oltu Devlet Hastanesi acil polikliniğinde aldı.

6 gün boyunca film çekilmek suretiyle toplu iğnenin vücuttaki takibini gözlemleyen doktorlar, 6. günün sonunda Kaya'nın dışkıyla toplu iğneyi vücudundan dışarı attığını belirledi. 6. gün sonunda bu haberle rahat bir nefes alan Engin Kaya, yaşadığı olayın kendisine büyük bir ders olduğunu ve bir daha toplu iğne ile dişlerini karıştırmayacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz