Harabe Binalar Yıkıldı

Atıl durumda bulunan, ilçede görüntü kirliliği arz eden ve tehlike oluşturan binaların yıkımı Başiskele Belediyesi...

Atıl durumda bulunan, ilçede görüntü kirliliği arz eden ve tehlike oluşturan binaların yıkımı Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait iş makinaları tarafından yapılıyor.

İlçeyi güzel bir görünüme kavuşturmak ve vatandaşların can güvenliği açısından tehlike arz eden eski binaları yıkmak için başlatılan çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre kirliliğine neden olan boş ve terk edilmiş binaları İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tespitlerinin ardından yıkılıyor.

Reklam
Reklam

İlçenin muhtelif yerlerindeki kullanılamayan ve tehlike arz eden evleri tespit eden Başiskele Belediyesi Yapı ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin bina sahipleriyle görüşmeleri sonrası yıkım kararı alınan Seymen Mahallesi Kuş Sokak'ta bulunan 2 katlı metruk bina ile Sahil Mahallesi Menderes Caddesi'nde bulunan tek katlı metruk bina Fen İşleri Müdürlüğü iş makinalarıyla yıkıldı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ilçenin dokusunu yenilemek amacıyla kullanılmayan harabe olmuş, can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden eski yapıları tespit edip yıkım işlemlerini gerçekleştirildiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: