Harcamaya doyamadılar! Mynet Kadın editörlerinin bu ay aldığı kozmetik ürünleri

İyisiyle kötüsüyle bu ay da çok şükür paramızı kozmetiğe yatırdık. Memnun kaldıklarımız da oldu kalmadıklarımız da... Bakalım bu ay kim parasını neye harcamış, en çok hangi ürün sevilmiş.

"Amaan bir daha mı geleceğiz dünyaya" sözünü ekip olarak çok güzel kavramış olacağız ki bu ay yüklü bir alışveriş yapmışız :) Çok sevdiklerimiz de oldu bir daha almama gerek yok dedirten de...

Başlıyoruuuuz!

Gökçen

Önceliği kendime verdim tabii. Kuru bir cilde sahip olduğum için özellikle kış aylarında yüzüm oldukça hassaslaşıyor ve gerim gerim geriliyor. Sürekli dile getirdiğim bu konuyu ofiste Perihan'la da paylaştım. Kendisi Kiehls markasını deli gibi seviyor, ürünlerinden de oldukça memnun. Önerisini dinledim ve iş çıkışı koştur koştur kiehls'a gittim. Sağ olsunlar bir dünya deneme boyu verdiler. Nem oranım düşük olduğu için Hydro Plumping Serum'u kullanmaya başladım. Bu ürünü kullanan herkes pek memnun. Nemlendirmesi güzel. Ürünü almadan önce mutlaka tester boylarını deneyin. Cildiniz tepki vermiyorsa ürünün orjinal boyunu alabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Akıllanmayan ben, denemeden internetten Nars'ın Orgasm serisinden olan "Satin Lipstick - Orgasm" rujunu aldım. Dudağıma sürüyorum ama yok gibi duruyor. Belki de benim dudak rengime göre çok açık geldi. Aramızda kullanan varsa yorumları alalım :) Fiyatı ise 100 TL.

Tolga

Bu ay Tolga'nın alışverişinde sade ve sadece Breathe Right var. Aramızda kalsın, ekibin en cimrisi bence o! Tolga bu ayı grip olarak geçirdi. Bakalım çözümü ne olmuş...

"İlk başta biraz şüphe etsem de aldıktan sonra sanki yeniden doğdum. Bana yaşattığı deneyim, şehirden kaçıp Karadeniz ormanlarından birine gitmek gibiydi. Yeniden nefes alıyordum :) Kesinlikle burnu tıkanan herkese tavsiye ederim. Umarım ihtiyacınız olmaz :) Fiyatı ise 17.90 TL.

Öznur

Öznur Hanım, n'apıyorsunuz! Harcamaya doyamadık dedik ama bu biraz şov olmuş! Sanırım en zenginimiz de o... Ay sonu olmasına rağmen İstinyepark'a yemek yemeye gitti. Pes!

"Kiko Skin Tone Foundation

Bir önceki Kiko alışverişimde mat renkli likit rujun tüm renklerini almıştım. Siyah ve mavisi dahil olmak üzere. Rujların formunu çok sevsem de fırçası Pastel’in sürme kolaylığında değil. Bu ayın alışverişinde ise Kiko Skin Tone fondöten aldım. Sürüldüğünde kolay dağılan, parlamayan bir yapıya sahip. Ancak çok kalın sürmemek gerekiyor çünkü kalın sürdükçe dağıtmak ve doğal görünümü elde etmek biraz zorlaşabiliyor.

Reklam
Reklam

Flormar Ultimate Eyes Primer Mascara

Hayatını bir maskara ile geçiremeyenler için güzel bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Beyaz renkteki bu primer’ı bir süre Kiko’nun Extra Sculp Waterproof Mascara’sı ile kullandım. Tam bitiş zamanına denk gelmişti ki yeni maskaramı Flormar’ın Dramatic Volume Mascara’sı ile değiştirdim. İki Flormar ürününü kullanınca ortaya biraz daha düzgün, topaksız bir görünüm çıktı. Daha memnunum şu anki halinden.

Rimmel London Wake Me Up Concealer

Uzunca bir süredir kapatıcı olarak bu ürünü kullanıyorum. Bittiğinde de hemen yeniliyorum. İnce yapısı hem hafif bir parlaklık veriyor hem de aynı zamanda benim gibi beyaz tenli, göz altında bolca morluk olan, uykusuzluk vb. sorunları ilk olarak gözlerinden anlaşılan insanlar için ucuz ve iyi bir alternatif.

Aslında kullandığım tüm ürünleri seçerken en önemli nokta hem fiyat hem de performans olarak beni tatmin etmesi. Çünkü her gün ofiste makyaj yaptığım bir dünyadan bahsediyoruz. Çok pahalı ürünleri kullandığım sürece biraz bütçemi yorabilir, rahat kullanılabilir ama fiyat olarak da yormaması önemli bir kriter haline geliyor.

Reklam
Reklam

Son olarak da Maybelline Baby Lips nemlendiricisini ekleyebilirim. Sürekli mat ruj kullanan birisi olarak rujun altına nemlendirici olarak aldım. Le Petit Marseillas’in nemlendiricisini satın alıp çok kıvamsız bulup vazgeçmiştim. Şu an Maybelline’den daha memnunum diyebilirim."

Melis

Melis'in yanakları kıskanılacak kadar güzel duruyor. Denedim, çok beğendim. Önümüzdeki ay alacaklarım listesinde yer alıyor :)

"Yves Saint Laurent Blush Volupte Allık 02. Bebek pembesi. Mutluluktan havalara uçtuğunda, bronzlaşmanın hemen öncesinde deniz kenarında pembeleşen yanaklar gibi... Kesinlikle çok makyajlı göstermiyor ve çok uzun süre gider gibi görünüyor. Normal fiyatı 190 TL, black friday'den 133 TL'ye aldım. Altın sarısı ambaljı inanılmaz. Aynası bile insanı daha güzel gösteriyor!"

Özgen

Özgen bizim biricik stajyerimiz. Aramıza katıldığından beri en çok yaptığımız muhabbetlerden biri de "neyi, nerden, kaça aldın?" :)

"Mac Face and Body Fondöten

Son zamanlarda adını çok sık duyduğumuz fondötenlerden biri. Ben de dayanamayıp indirimden 120 TL gibi bir fiyata aldım ama ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım. Kapatıcılığı az, sadece yüzdeki renk değişimlerini eşitlediğini söyleyebilirim. Su bazlı olduğu için çok akışkan bir yapısı var, bu yüzden yağlı ve karma ciltlerde çok parlak bir görünüme neden oluyor. Görünüş olarak cildime doğal bir görünüm kazandırsa da elimi yüzüme her sürdüğümde bulaştığını hissettim ve rahatsız oldum. Cildime uygun bir fondöten değildi, kuru ciltler belki memnun kalabilirler.

Reklam
Reklam

Lancome Miracle Air De Tent Fondöten

"Yeni aldığım bir fondöten. Akışkan bir yapısı var cildime sürdüğümde yokmuş gibi duruyor ama aynı zamanda kapatıcılığı da yüksek. Hem renk eşitliğini sağlıyor hem de kusurları kapatıyor. Akışkan olmasına rağmen vıcık vıcık bir hissiyat vermiyor. Ayrıca SPF 15 özelliği sayesinde de cildi güneşe karşı koruyor. 30 ml için 220 TL fiyatı olsa da paraben içermemesi ve tüm bu özellikler benim için önemli. Fiyatını hakettiğini düşünüyorum."

Alp

Yanımda otuyor kendisi. Hal böyle olunca da kokusu buram buram burnumda! Ayy, iyi ki aldın Alp :)

"Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme EDT 100 ml. 410 TL. Gecenin karanlığı ve gizemini kendinde buluşturan geceye hükmeden erkeklerin kokusu” diyorlar bu parfüm için :) Bana yaşattığı zindelik hissi ise benim için vazgeçilmez olanı, ben burdayım diyor ama kokunuzu alanı da yerinde zıplatmıyor. Telaffuzu zor kabul etmek gerek, bu nedenle markanın adıyla geçiştirebilirsiniz estirdiğiniz rüzgarı. Tepe notalar; bergamot, anason ve karabiber. Can alıcı kalp notalar ise lavanta ve paçuli bu arada. Hafiften kendini hissettiren vanilyayı da unutmayalım. Kalıcılığı tam tadında, giysilerinize bile mührünü vuruyor. Kolay kolay bitmiyor. Deneyin derim."

Reklam
Reklam

Burcu

İndirim takipleri onda. Tüm ekip sırtını Burcu'ya yaslar, çünkü var ne yok bilir, çok da güzel tavsiyeleri vardır Burcu'nun. Arkamı dönüp onunla goygoy yapmaya bayılıyorum :)

"The Balm Meet Matte Hughes Long Lasting Ruj'un honest nude rengini aldım. The Balm'ın uzun süredir mat ruj çıkarmasını bekliyordum ve kesinlikle beklediğim gibi iyi çıktı, gerçek bir mat ruj. Renk olarak da özellikle sonbahar kış ayları için ideal kahverenginde. Ruju sabah sürdüm ve akşam hala çıkmamıştı, beklediğim performansı sonuna kadar aldım. fiyatı; 85 TL. Gratis indirimden 40 liraya aldım."

Tümce

Sakal yağı diye bir şey mi varmış ya?

"Sakal da saç gibi bakım ister. Eğer uzun ise daha fazla özen göstermelisiniz, saç gibi. Sakalımın diplerinin kurumaması ve hava alması için sakal yağı kullanıyorum. Bu ürünü genelde Finlandiya'dan alıyorum ya da şipariş vererek temin ediyorum. Her sabah uyandığımda yüzümü yıkadıktan sonra 7 damla elime damlatıyorum ve sakalımı ovarak yediriyorum. Ürün sayesinde her zaman parlak ve canlı bir görüntüye sahip sakallarım var. Fiyatı 30 Euro."

Reklam
Reklam

Semra

Semra bu ay kendisini saç bakım ürünlerine adamış gibi.

"Moroccanoil markasının saç maskesi ve yağları oldukça iyi. Etkili ve hızlı sonuç veriyor. Özellikle boyadan yıpranan saçlar için birebir! Bakım yağı 169 TL. Ashley Joy doğal saç bakım ürünlerini de denedim bu ay. Ürünü Watsons magazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı da son derece uygun. Ortalama 40-50 TL arası. Ürünleri parafin içermiyor. Çok tatlı!"