Hareket Halindeki Kamyonetin Arkasına Asıldı, Ağır Yaralandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hareket halindeki kamyonun arkasına asılan 17 yaşındaki genç, kamyonetten düşerek ağır yaralandı....

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hareket halindeki kamyonun arkasına asılan 17 yaşındaki genç, kamyonetten düşerek ağır yaralandı.

Olay gece saat 24.00 sıralarında Orhangazi’de TOKİ ikinci etap bölgesinde meydana geldi. Okan Tekirdaş (17) isimli genç arkadaşları ile birlikte TOKİ bölgesindeki Kadir Ercan Y. (19) idaresindeki 16 VL 815 plakalı hareket halindeki kamyonetin kasasına asıldı. Arkadaşları ile birlikte kamyonetin arkasında bir süre sarkık vaziyette yolculuk eden Okan Tekirdaş dengesini kaybederek yola düştü. Başını yere çarpan ve ağır yaralanan Okan Tekirdaş çağrılan ambulansla önce Orhangazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi'nde sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi gören Okan Tekirdaş'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Olay sonrasında arkadaşının kamyonetin kasasından düştüğünü fark etmeyen Kadir Ercan Y. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazayı haber alan Okan Tekirdaş’ın yakınları ise hastaneye akın etti. Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: