HARF 2012 Basın Teşvik Yarışması Bu Yıl Üçüncü Defa Düzenlenecek

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)'nın Manisa Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ile ortaklaşa düzenlediği HARF (Haber,...

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)'nın Manisa Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ile ortaklaşa düzenlediği HARF (Haber, Röportaj, Fotoğraf) 2012 Basın Teşvik Yarışması'nın bu yıl üçüncüsü yapılacak. MGC Başkanı Ertuğrul Aytaç ile birlikte basın toplantısı düzenleyen MTSO Başkan Vekili Yaşar Coşkun, yarışmasının haber, röportaj ve fotoğraf dallarında düzenleneceğini, haber dalının da yazılı ve görüntülü olarak ikiye ayrıldığını bildirdi.

Gazetecilerin çalışma şartlarını çok iyi bildiklerini belirten Coşkun, "Gazetecilerin Manisa'da gündemi takip etme ve tarafsızlığını koruma konusundaki hassasiyetlerinin farkındayız. Toplum ve halkın ortak sesi olmaktaki özverinizi, odamız imkanlarıyla bir kez daha ödüllendirmek ve başarılarınızı teşvik etmek, meslek hayatınızdaki istikrarlı devamlılığınıza destek vermek amacıyla bu yarışmayı düzenliyoruz." dedi. İlk üçe giden basın mensuplarını ödüllendireceklerini dile getiren Coşkun, ayrıca üç dalda mansiyon olacağını kaydetti. Katılacak eserlerin 26 Kasım 2011 ile 30 Kasım 2012 arasında yayımlanmış olması, MTSO Basın Müşavirliği'ne 31 Aralık 2012 mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerektiğini kaydeden Coşkun, her dalda tek eser kabul edileceğini söyledi. Eserlerin değerlendirilmesinin akademik ve uzman jüri üyeleri tarafından yapılacağını, ödül töreni tarihinin de önümüzdeki günlerde belirleneceğini ifade etti. Yaşar Coşkun birinciye bin 500, ikinciye bin, üçüncüye 750 ve mansiyona 500 lira para ödülü verileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: