Harikalar Diyarına Yolculuk

Jimmy Key, yeni sezonunda kadınları masalsı bir yolculuğa çıkarıyor.

Yaşamın her anını koleksiyonlarına taşıyan Jimmy Key, yeni sezonunda kadınları masalsı bir yolculuğa çıkarıyor. Renklerin birbiriyle dans ettiği, zıt duyguların iç içe geçtiği, farklı akımların bir arada olduğu Jimmy Key 2010 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, kadınlara Harikalar Diyarı’nın kapısını açıyor.

Üç ana temadan oluşan ve her temasında kadınları adeta Harikalar Diyarı’nda gezintiye çıkaran Jimmy Key, yeni sezonunda kimi zaman yumuşak dokunuşlara yer verirken, kimi zaman da keskin hatları ön planda tutuyor. Jimmy Key, yeni sezon koleksiyonunun her bir ürününde kadınların kendisini bir masal kahramanı gibi hissetmesini sağlıyor.

Reklam
Reklam

Kadınları adeta hayalleri ile seyahate çıkaran koleksiyonda ipeksi kumaşlar ile kullanılan metal aksesuar, organik yüzeyler üzerindeki ışıltılı baskı ve modern detaylarda kullanılan nostaljik danteller, iki zıt öğenin tek üründe birleşmesini gözler önüne seriyor.

Jimmy Key İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun öne çıkan rengi domates kırmızısı. Pembenin cesurca, turuncu ve kırmızı ile flört ettiği koleksiyonda soğuk renkler arasında ise; indigo mavisi, çimen yeşili ve cam yeşili başta olmak üzere yeşilin pek çok tonu, mor, lila, gri ve mavi gri yer alıyor. Siyah ve beyaz da koleksiyonda her zamanki gücünü göstermeye devam ediyor. Koleksiyonda yaz güneşinin renkler üzerindeki etkisi transparan kumaşlarda kendisini iyice hissettiriyor. Payet ve parıltılar ışığı yansıtarak görünüşü değiştiriyor. Yarı opak, yarı saydam dokunuşlar, cam etkisi ve inci ışıltısı ise; gezegenimizin vazgeçilmezi olan suyun önemini vurguluyor.