Harikalar Diyarı'nda Hummalı Çalışma

Kayseri'de sosyal ve kültürel hayata renk katacak Anadolu Harikalar Diyarı Projesi, içerisindeki çok değişik bölümler...

Kayseri'de sosyal ve kültürel hayata renk katacak Anadolu Harikalar Diyarı Projesi, içerisindeki çok değişik bölümler ve aktivitelerle Kayseri'nin ve İç Anadolu'nun en gözde mekanı olacak.

İçerisinde eğlence ve oyun parkı, hayvanat bahçesi, spor alanları ve sosyal tesisler, buz pateni pisti, su kayağı parkı ve otoparkların bulunacağı 716 bin metrekare alana kurulacak Harikalar Diyarı'nda Büyükşehir Belediyesi tarafından hummalı bir çalışma yapılıyor.

Çalışmaların yoğunlaştığı alanlardan birisi olan Su Kayağı Parkı'nda da inşaatlar tüm hızıyla devam ediyor.

Reklam
Reklam

98 bin metrekare alana kurulacak olan Anadolu Harikalar Diyarı Su Kayağı Parkı, çok değişik su oyunlarını içerisinde barındıracak. İnsanların kontrollü bir şekilde sörf yapmalarına da imkan sağlayacak olan mekan, su sporlarıyla ilgilenenlerin uğrak yeri olacak.

Ayrıca Su Kayağı Parkı'nda insanların gölet kenarında oturup dinlenebileceği, çay-kahve içeceği sosyal tesisler de bulunacak. Bununla birlikte park içerisinde yer alacak 3 bin 460 metrekarelik ada, bin kişi kapasiteli açık terası ile kır düğünleri için de ideal bir mekan olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: