Harley Motosiklet Tutkunları Ordu'da

 Harley Sahipleri Derneği İstanbul Şubesi'nce organize edilen Doğu Karadeniz Bölgesi turu kapsamında Ordu'ya gelen 40 Harley motosiklet tutkunundan oluşan grup vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. 

Harley Sahipleri Derneği İstanbul Şubesi'nce organize edilen Doğu Karadeniz Bölgesi turu kapsamında Ordu'ya gelen 40 Harley motosiklet tutkunundan oluşan grup vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Samsun'dan başlayan ve Batum'da sone erecek tur çerçevesinde Ordu'ya gelen grup İlk Adım Anıtı önünde mola verdi. Mola sırasında bazı vatandaşların Harley motosikletleri ilgiyle inceledikleri gözlenirken, bazı vatandaşlar ise hatıra fotoğrafı çektirdi. Harley Sahipleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Şadi Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz Bölgesi turu kapsamında Samsun'dan başladıkları yolculuklarının Batum'da sona ereceğini söyledi. Grupta 40 Harley motosiklet tutkununun yer aldığını ifade eden Aydın, şöyle konuştu: "Biz 400'ün üzerinde üyesi olan bir derneğiz. Dünyada da 1 milyon 200 bin üyesi olan bir derneğin parçasıyız. Sadece İstanbul'da 400 üyemiz var. Ama artık Ankara'da, Antalya'da da artık şubelerimiz açıldı. Genelde iş adamlarından oluşan, ancak motor tutkusunu, özgürlük tutkusunu içinde yaşayan insanlardan oluşan bir grubuz. Bu anlamda her sene zaten Türkiye'nin çeşitli bölgelerine ve dünyanın bazı yerlerine ziyaret yapıyoruz. Bu sene de Doğu Karadeniz Bölgesi'ni takvimimize aldık." Molanın ardından grup Boztepe ziyaretinin ardından Giresun'a hareket etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: