Harmancık'ın Genç Kaymakamı Veda Etti

Bursa'nın Harmancık ilçesinde 4 aydır kaymakamlık görevini yürüten Veysel Osmanoğlu vatandaşlarla veda yemeğinde biraraya geldi.

Bursa'nın Harmancık ilçesinde 4 aydır kaymakamlık görevini yürüten Veysel Osmanoğlu vatandaşlarla veda yemeğinde biraraya geldi.

Kaymakamlar kararnamesi sonrasında Harmancık'ta ki görev süresi dolan Veysel Osmanoğlu için verilen veda yemeğine Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, İlçe Emniyet Amiri Mahmut Çankır, Jandarma Bölük Komutanı Kadir Yılmaz ve çok sayıda Harmancıklı vatandaş katıldı. Kaymakam Veysel Osmanoğlu yaptığı açıklamada, '4 aydır görev yaptığım Harmancık'a oldukça ısındım. Vatandaşlarla iyi diyalog kurarak ilçenin meselelerine çare bulmak için çalıştık. Harmancık benim için oldukça önemli. Kaymakamlığa ilk burada başladığım için hayatımda Harmancık çok önemli bir yere sahip olacak' dedi.

Reklam
Reklam

Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Kaymakam Veysel Osmanoğlu'na madenci şilti hediye etti.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 2007 yılında mezun olan, Maliye Bakanlığı Vergi Denetmen Yardımcılığı görevini 2 yıl kadar yürüttükten sonra 2011 yılında Kütahya Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başlayan Osmanoğlu, kaymakamlar kararnamesi'yle kasım ayında Harmancık'a tayin olmuştu. Veysel Osmanoğlu 6 aylık dil kursunu tamamlamak üzere Ankara'ya gitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: