Harmancık'tan Kısa Kısa

Harmancık Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin başkanlığına Hikmet Çakır seçildi.

Harmancık Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin başkanlığına Hikmet Çakır seçildi.

Bursa Kent Otel'de yapılan seçime, İl Genel Meclisi Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Dernek Başkanı Cemil Yaşar Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen seçim sonrası oyların tamamını alan Hikmet Çakır, Harmancık Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 3 yıllık yeni başkanı oldu. Harmancık'ı kalkındırmak ve geliştirmek adına bu yola baş koyduğunu ifade eden Çakır, "Elimizi taşın altına koymak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

-Harmancık AK Parti ilçe yönetiminden UÜ Rektörü Dilek'e ziyaret

İl Genel Meclisi Üyesi Fethi Yıldız ve Harmancık AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek'i makamında ziyaret etti.

Yıldız, 2008'de kurulan UÜ Harmancık Meslek Yüksek Okulu'nun artık ülke sınırlarını aştığını söyledi. İlçede 500 öğrencinin eğitim gördüğünü dile getiren Yıldız, "Harmancık'ın gelişebilme noktasında akademik olarak Uludağ Üniversitesi ile çalışmak istiyoruz. Böylelikle ilçenin sorunlarını akademik açıdan ele alıp sorunları profesyonelce çözmek istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilek de Harmancık'a destek vereceklerini ifade etti. Dilek, "Harmancık'a bir ekip gönderip akademik olarak inceleme yapacağız. Yakın zamanda Harmancık'ta çalışmalara başlayacağız" dedi.

Muhabir: Ali Kahrıman / Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: