Haroşa Hayatlar'ı Osmancıklılar beğendi

Osmancık Belediye Başkanının gençlere armağanı olarak ücretsiz sunulan "Haroşa Hayatlar" adlı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.

Kültür Bakanlığı destekli, İstanbul Adım Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Haraşo Hayatlar” adlı oyun beğeniyle izlendi.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’nın, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gençliğe bir armağanı olarak ücretsiz sunulan “Haraşo Hayatlar” adlı tiyatro oyunu Belediye Şehir Tiyatrosu Salonunda gündüz 14:00’de öğrencilere, akşam saat 20:30’da ise vatandaşlara sergilendi.

Haluk Işık tarafından kaleme alınan ve usta oyuncu Halit Akçatepe’nin yönettiği, süpervizörlüğünü Zeki Alasya’nın yaptığı , Sinan Bengier, Yalçın Özden, Volkan Saraçoğlu, Ebru Karaman, Esin Gündoğdu, Ender Gülçiçek, Yusuf Golet ve Tuncay Gürel’in rol aldığı iki perdelik komedi oyunu, Osmancık’lı sanatseverleri tiyatroya doyurdu.

Reklam
Reklam

Oyun sonunda seyircileri selamlarken bir konuşma yapan oyuncular, Osmancık gibi küçük bir ilçede, büyük illerde bile olmayan bir şehir tiyatrosunun bulunması karşısında çok şaşırdıklarını belirterek, hem kendileri ile Osmancık halkını buluşturduğu, hem de böyle bir tiyatroyu devam ettirdiği için Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’ya teşekkürlerini ileterek sahneye çağırdılar. Oyunculara çiçek takdim ederken kısa bir konuşma yapan Başkan Yazıcı;” Bize bu gece profesyonelliğin farkını, güzel oyunlarıyla yaşayan Adım Tiyatro grubuna huzurlarınızda teşekkür ederken, şehir tiyatromuz bünyesinde , yetenekli gençlerimizi yetiştiren Osmancık Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Umut Canbolat ve tiyatroda görev alan gençler sahneye davet edilerek, birlikte yeniden selamla yapıldı.Hep birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle gece sona erdi.

Daha sonra konuk tiyatro ekibine ve Osmancık Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı tarafından yemek verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz