Harp malulü gazilerden Özel Şifa'ya plaket

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi tarafından, gazi ve şehit yakınlarına...

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi tarafından, gazi ve şehit yakınlarına desteklerinden dolayı Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sabahattin Dalga'ya plaket verdi.

Harp Malulü Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkan Recep Akgül ve yönetim kurulu üyeleri Özel Erzurum Şifa Hastanesi'ni ziyaret etti. Başhekim Opr. Dr. Sabahattin Dalga tarafından ağırlanan gaziler ve şehit yakınları, Şifa Hastanesi’nin şehit yakınları ile gazilere maddi ve manevi her türlü desteği verdiğini belirterek teşekkür etti. Özel Şifa Hastanesi'nin şehit yakınları ile gazilere desteğinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Dernek Başkanı Akgül; vatan, bayrak ve millet uğruna canlarını seve seve veren şehitlerin geride bıraktığı yakınları ile vatan savunmasında gazilik payesini kazananlara Şifa Hastanesi yönetiminin destek çıkmasının çok önemli olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Daha sonra Akgül ve yönetim kurulu üyeleri Hastane Başhekimi Op. Dr. Sabahattin Dalga'ya hizmet ve desteklerinin anısına plaket sundu.

'GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ BAŞIMIZIN TACIDIR'

Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Türk- İslam kültüründe şehit ve gazilik makamının önemli yer tuttuğunu dile getirdi. Başhekim Dalga, kurum olarak şehit aileleri ve gazilerin emrinde olduklarını ifade etti. Gazi ve şehitlerden gelebilecek her türlü talebe açık olduklarının altını çizen Başhekim Dalga, "Gazi ve şehit aileleri bizim ailemizdir, bizim yakınımızdır. Şehit ve gazi aileleri her zaman başımızın tacıdır. Özel Şifa Hastaneleri olarak gazilerimizden ve şehit ailelerimizden gelen her türlü teklif ve talebi seve seve karşılamaya hazırız. Çünkü canlarıyla, kanlarıyla vatana ve millete hizmet eden gazilerimizle, aziz şehitlerimizin yakınlarına hizmet onur duyarız." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: