Harputluoğlu Güven Tazeledi

Anadolu Engelliler Derneği Genel Merkezi 3.Olağan Genel Kurul Toplantısında başkanlık adayına tek liste ile giren...

Anadolu Engelliler Derneği Genel Merkezi 3.Olağan Genel Kurul Toplantısında başkanlık adayına tek liste ile giren mevcut başkan Abidin Harputluoğlu, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Dernek binasında yapılan başkanlık seçiminde tek liste ile yeniden başkan seçilen Harputluoğlu yaptığı konuşmada, “Ben ve yönetim kurulu üyelerim 2007 yılından bugüne kadar engelli arkadaşlarımızın sosyal haklarını almak, akülü tekerlekli sandalye, tekerlekli sandalye, koltuk değneği, ortez-protez gibi ihtiyaçların karşılanması için mücadele ettik ve projeler yaparak kurslar açtık engelli arkadaşlarımızın toplumla bütünleşmesini sağladık. Bundan sonra da yönetim kurulu üyelerimle birlikte engelli arkadaşlarımızın her türlü ihtiyaçların karşılanması, istihdam edilmelerini sağlamak, toplu taşıma araçların engellilere göre uygun hale getirilmesi, şehir merkezine engelliler tuvaletleri yapılması ve kamu binaların engellilere uygun hale getirilmesi için hukuk mücadelesi içerinde olacağız. Bana güvendiğiniz ve genel başkan olarak beni seçtiğiniz için delegelere teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz