“Harput’ta Bir Güneş Doğuyor” projesi

Harput’ta öğrencilere yönelik temizlik konusunda bir bilinçlendirme ve kamuoyunun dikkatini Harput’un temizliğine çekme amaçlı bir program yapıldı.

Fırat Üniversitesi Bilgisayar Öğretme ve Teknoloji Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin “Harput’ta Bir Güneş Doğuyor” Projesi için Harput’ta öğrencilere yönelik temizlik konusunda bir bilinçlendirme ve kamuoyunun dikkatini Harput’un temizliğine çekme amaçlı bir program yapıldı.

Programa Vali Muammer Erol, Harput Ekrem Uzel Ortaokulu Müdürü Kazım Atıcı, Fırat Üniversitesi Bilgisayar Öğretme ve Teknoloji Öğretmenliği bölümü ile Harput Ekrem Uzel Ortaokulu öğrencileri katıldı.

“Harput’ta Bir Güneş Doğuyor” Projesi hakkında bir değerlendirme yapan Fırat Üniversitesi Bilgisayar Öğretme ve Teknoloji Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerinden Esin Altun, proje kapsamında Harput’ta yaşlı bir vatandaşın evinin bakım ve onarımın yapıldığını, ayrıca gıda yardımında bulunulduğunu belirtti. Altun proje kapsamında Elazığ’ın tarihi ve turistik mekânı olan Harput’ta Ekrem Uzel Ortaokulu öğrencileri ile beraber bir etkinlik gerçekleştirerek toplumun bütün kesimlerinin dikkatini Harput’un temiz tutulmasına çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Harput Ekrem Uzel Ortaokulu Müdürü Kazım Atıcı da yaptığı değerlendirmede Elazığ’ın dışa açılan penceresi olan Harput’un daha temiz olması ve kirletilmemesi için toplumun tüm kesimine görev düştüğünü kaydederek, proje ile amaçlarının Harput’un temiz kalmasına dikkat çekmek olduğunu söyledi.

Proje kapsamında görev alan öğrenciler daha sonra Harput’un tarihi ve turistik mekânlarında temizlik yaptılar.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: