Harput'ta gönül sohbetleri

HARPUT-DER tarafından haftalık olarak düzenlenen "Gönül Sohbetleri" programının bu haftaki konuğu F.Ü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Ahmet Tevfik Ozan oldu.

Harput ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği HARPUT –DER tarafından haftalık olarak düzenlenen “Gönül Sohbetleri” programının bu haftaki konuğu Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tevfik Ozan oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Sekreteri Kazim Atıcı, Harput ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Harput ve köylerinin sorunlarını belirleyip çözümler üretmek, yerel yöneticilerimize yardımcı olmak istediklerini söyledi.

Bu çalışmaları yaparken de kamuoyunun desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Atıcı, “Günümüzde STK’ ların ve basının gücü önemlidir.

Reklam
Reklam

Harput derken sadece 30’a yakın köy ve Harput’u düşünmemek gerekir. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de Harput demek Elazığ demektir. Harput’un tanıtımı demek Elazığ’ın tanıtımı demektir. Harput, güzide şehir, Elazığ’ımızın aynasıdır. Şehrimizin geçmişten geleceğe ışık tutan aynasıdır. Harput bizim geçmişimiz, tarihimiz, konuklarımızı ağırladığımız misafir odamızdır. Bu güzide yerimizi en güzel şekilde korumak, tanıtmak ve yaşatmak hepimizin görevidir. Bugünde Harput’umuzun ve ilimizin sorunlarını dile getirmek ve çözüm üretmek üzere A. Tevfik OZAN hocamızı derneğimize davet ettik.” diye konuştu.

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Tevfik Ozan ise, Harput’un sorunlarını dile getirme ve çözüm üretme noktasında HARPUT –DER’e yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: