Harran reklamıyla dalga geçtiler

Turkcell’in Harranlı Emine reklamının farklı bir versiyonunu da Kanal D’de yayınlanan koca kafalar ekibi çekti.

Geçtiğimiz günlerde SANLİURFA.COM’a haberini yaptığımız Turkcell’in Harranlı Emine reklamının farklı bir versiyonunu da Kanal D’de yayınlanan koca kafalar ekibi çekti.

Turkcell’in bir süre önce yayına verdiği reklam filminde Harranlı Emine ile Harvardlı Emily kıyaslanmıştı. Harranlı Emine’nin Harvardlı Emily’den daha hızlı internet kullandığı iddia edilen reklam filmi sosyal paylaşım sitelerinde de dalga konusu olmuştu. SANLİURFA.COM’da da haberi yapılan reklam filminin bir versiyonunu da Koca Kafalar ekibi çekti. Turkcell’in reklam filmiyle dalga geçilen klipte Harvardlı Jack Ve Harranlı Cenk ele alınıyor. Öğretmen olmak isteyen Cenk ve Jack öğretmenliği kazanıyor ancak Harranlı Cenk bir türlü atanamıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: