Harranspor, Meclis'ten Yardım Bekliyor

Şanlıurfa Harranspor Bayan basketbol takımı, İl Genel Meclisi’nin 15 bin liralık Yardımını Bekliyor...

Şanlıurfa Harranspor 2. Lig Bayan Basketbol takımı maddi imkansızlıklarla boğuşuyor. Kulüp Başkanı Aslan, İl Genel Meclisi’nden çıkan yardım kararının uygulanmasını istiyor.

Şanlıurfa ekiplerinden Harranspor 2.lig Bayan Basketbol takımı geçtiğimiz hafta Ankara’da Orman Gençlik Spor ile karşılaştı. Maç öncesi ve sonrası Öz Urfalı Kebap sahibi Şıh Müslüm Alemdaroğlu takıma yemek ikramında bulundu. Alemdaroğlu, Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştiren Harran spor takımını ve yönetimini kutladı.

Harran spor Kulübü yönetimi hemşerilerinin böyle bir maç öncesi takımlarına yemek veren Öz Urfalı Kebap sahibi Şıh Müslüm Alemdaroğlu’na teşekkür ederek takımlarının bir Formasını hediye etti.

Reklam
Reklam

Öz Urfalı Kebap sahibi Şıh Müslüm Alemdaroğlu Harran spor Kulübünün vermiş olduğu Formayı alarak, “Alemdaroğlu, “Mademki Şanlıurfamız’da ilk olarak 2.lig Bayan Basketbol takımı kuruldu, bu takımımıza Şanlıurfalılar olarak hep beraber destek olalım. Ben şahsım olarak böyle bir ligi üstlenen Harran spor Kulübü Yönetimini yürekten kutluyorum” dedi.

Şanlıurfa temsilcisi Harranspor, Ankara Orman Gençlikspor ile yaptığı basketbol karşılaşmasını 125’e 37’lik skorla kaybetti.

Kulübün ekonomik açıdan çok zor durumda olduğunu belirten Harranspor İkinci Lig Bayan Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Aslan, “Deplasmana giderken kendi imkanlarımızla cebimizden özel araç kiralayarak gidiyoruz. Ekonomik yardım anlamında en son Sağolsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu Bursa deplasmanına giderken ulaşım masraflarına 1500 liralık katkıda bulundu.Bugün bir Anakara’ya gidiş-geliş 3000 lira. Ekonomik olarak çok zor durumdayız. Takım zor durumda. Basketbolcuların 2 aylık alacağı var. Kulüp bu şekilde devam edilirse ligden çekilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Bu da Şanlıurfa gibi büyük bir ile yakışmayacağını düşünüyoruz. Ancak bizim amacımız Şanlıurfa’yı birinci ligde temsil etmek. bu amacı gerçekleştirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İL GENEL MECLİSİ’NDEN ÇIKAN YARDIM KARARI

Önceki ay İl Genel Meclsi’nden takıma 15 bin lira yardım yapılması yönünde karar alındığını belirten Mehmet Aslan, “Karar çıktı ancak henüz para elimize geçmedi. Bu miktarın takım kasasına en kısa sürede ulaşması için işlemlerin hızlandırılmasını rica ediyoruz. Birkaç ay sonra ulaşması halinde çok geç olabilir” şeklinde konuştu.

Mehmet Aslan, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in de her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek tüm yetkililerden daha fazla destek beklediğini aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: