Has bir gelecek bizi bekliyor

Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Şahin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer ve milletvekili adayları, önceki gün basın mensupları ile bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Şahin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer ve milletvekili adayları, önceki gün basın mensupları ile bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Kırıkkale’de verdiği mini miting ile ilgili görüşlerini açıklayan İl Başkanı Şahin, partinin çok iyi bir şekilde ilerlediğini ve memnun kaldıklarını söyledi. Şahin, “Partinin mayası tuttu. Has bir gelecek bizi bekliyor” dedi.

BASINA TEŞEKKÜR ETTİ Bursa Hünkârım İskender’de verilen akşam yemeğine ulusal ve yerel basın mensupları katıldı. Toplantıya İl Başkanı Şahin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer, milletvekili adayları ile partililer katıldı. Toplantıda gündeme dair konuşmalar yapıldı. Seçime çok az bir süre kala yerel basın mensupları tarafından kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Şahin Arslan, Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ziyaretinden mutlu olduklarını, Kırıkkale halkının da büyük teveccüh gösterdiğini açıkladı.

Reklam
Reklam

HAS BİR AKŞAM OLACAK Arslan “Kırıkkale halkı selamlama dememize rağmen olayı adeta miting havasına bürüdüler. Partimizin genel merkezinde bu olayın yansımaları çok güzel oldu. Kırıkkale’miz en üst ses tonundan Ankara’da konuşuldu. Çok memnun kalmış parti yöneticileri. Bu nedenle de buradan Kırıkkale halkına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Biz ilk defa girdiğimiz bu seçimde genel başkanımızın buraya gelerek bizlere kattığı bu güçle başarılı olacağımıza inanıyoruz. Birilerinin dediği gibi biz gelip geçici bir parti değiliz. Bu seçimde de bunu ispatlayacağız. 13 Haziran inşallah Has Patinin akşamı, Has bir akşam olacaktır. halkımızın desteğinin devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

FİTNE VE FESAT KARIŞTIRMAK İSTEYENLER VAR Programda Gençe’de “Öncelikle katılımınıza teşekkür ediyoruz. İl Başkanımız gerçekten çok güzel şeyler söyledi. Pazartesi günkü programınıza Kırıkkale basınına yer verdiğiniz için teşekkür ederiz. Değerli katılımcılar son günlerde Halkın sesi partisinin kesinlikle baraj sorunu yoktur. bu böyle bilinmelidir. HAS parti barajı aşamaz, oy vermeyin gibi vatandaşın arasına fitne ve fesat karıştırmak isteyenler var. Halkımızın oy vermesini engellemeye çalışıyorlar. Gerçekten Türkiye ve Genel merkezimizde güzel çalışmalar var ve Kırıkkale’miz partimizde olumlu tepkiler var. Çünkü genel başkanımız şaibesi olmayan gerçekten de dört dörtlük bir insan” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz