HAS Parti 1. yılını kutlamaya hazırlanıyor

Geçen yıl 1 Kasım'da siyasi hayata 'merhaba' diyen Halkın Sesi Partisi (HAS Parti), 1. yılını...

Geçen yıl 1 Kasım'da siyasi hayata 'merhaba' diyen Halkın Sesi Partisi (HAS Parti), 1. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

HAS Parti Tanıtma Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, HAS Parti'nin yeni bir medeniyet inşası hedefiyle Numan Kurtulmuş başkanlığında 1 Kasım 2010’da siyasi hayata 'merhaba' dediği hatırlatıldı. Açıklamada, "Halkın Sesi Partisi, 1 Kasım’da ilk yılını tamamlamış olacak. Halkın Sesi Partisi, birinci kuruluş yıl dönümünde kamuoyunun karşısına değişik etkinliklerle çıkmaya hazırlanıyor. Bu sebeple Ankara’da İl Başkanları Toplantısı yapıldı. Geniş bir katılımla gerçekleşen İl Başkanları Toplantısı'nda geçmiş bir yıl değerlendirildi ve önümüzdeki dönem istişare edildi. 81 ilde 1. Yıl İl Divanları gerçekleştirildi. Parti MYK, GİK ve Kurucu Üyeleri 81 ile ve çok sayıda ilçeye giderek teşkilatla buluştular, basın toplantısı düzenlediler ve STK’larla istişarelerde bulundular. 29 Ekim Cumartesi Üye Günü gerçekleştirilecek. Cumartesi Saat 14.00–20.00 arasında HAS Parti üyeleri ve üye olmak isteyen sempatizanlar HAS Parti Üye Günü’ne katılmak üzere ilçe teşkilatlarına davet edildi. İlçe teşkilatları Üye Günü'nde üyeleri ağırlayacaklar ve sohbet edecekler." denildi.

Reklam
Reklam

HAS Parti Üye Günü'nde genel başkan Kurtulmuş'un üyelere uydu aracılığıyla hitap edeceği belirtilen açıklamada, "Kurtulmuş üyelere konuşmasında HAS Parti’nin yeni dönem hedeflerini anlatacak. Genel Başkan'ın konuşmasında deprem ve terör meselesine de değinmesi bekleniyor." denildi.

Kurtulmuş'un HAS Parti’nin 1. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle parti üyelerine bir mektup yazdığı belirtilen açıklamada, 'İstanbul'da Yeni Türkiye, Yeni Siyaset ve HAS Parti' paneli yapılacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz